Μενού
olga-politou
Όλγα Πολίτου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Όλγα Πολίτου βρέθηκε την Τρίτη (7/3) στο Στούντιο 4 και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της που την έχει συγκλονίσει. «Ήταν πολύ ιδιαίτερη και πολύ δυνατή σχέση. Είναι πολύ σημαντικό να σε νιώθει και να σε καταλαβαίνει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Η απώλεια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή του ανθρώπου. Ο άντρας μου έφυγε από τη ζωή και το βράδυ έπαιξα παράσταση», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός

«Ο άνδρας μου έσπασε το ισχίο του, έπεσε στο σπίτι. Θεσσαλονικιός πολύ δυνατός, ΠΑΟΚτσής μέχρι θανάτου και ήθελε να δει ένα ματς της ομάδας. Του λέω: να πεταχτώ λίγο μέχρι τη Δήμητρα τη Γκουντούνα να μου φτιάξει το ίντερνετ για να μιλάω με τον αδελφό μου στην Κύπρο; Μου λέει: ναι, πήγαινε, εγώ θα δω το ποδόσφαιρο. Επιστρέφοντας μετά από 3 ώρες περίπου στο σπίτι, τον βρήκα κάτω», συμπλήρωσε η Όλγα Πολίτου.

«Πενθώ εμένα, σε εμένα είναι η κατάσταση, όχι για τον Γιώργο. Το θέμα είναι πώς αισθάνομαι εγώ», εξομολογήθηκε η ίδια, προσθέτοντας ότι «Βγαίνω, πηγαίνω σε πρεμιέρες που με καλούν οι συνάδελφοι, έχω πάρα πολλούς ανθρώπους που μου έχουν συμπαρασταθεί πάρα πολύ, με βοηθάνε, με αγαπάνε πάρα πολύ, αλλά δεν το σκέφτομαι να βγάλω τα μαύρα ακόμα. Δεν ξέρω αργότερα τι θα συμβεί». «Η παράσταση οπωσδήποτε σε αγκαλιάζει με διαφορετικό τρόπο, είναι μία ψυχοθεραπεία. Δεν την αγκαλιάζουμε μόνο εμείς την παράσταση, αλλά μας αγκαλιάζει και εκείνη», επεσήμανε η Όλγα Πολίτου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA