Μενού
spyros-mpimpilas
Σπύρος Μπιμπίλας | NDP
  • Α-
  • Α+

Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το «παρών» στο μεγάλο απεργιακό συλλαλητήριο για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (8/3) στο κέντρο της Αθήνας, μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στη χώρα στην οποία υπολογίζεται ότι συμμετείχαν περίπου 50.000 άτομα. Ωστόσο, στο Twitter σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς χρήστες το γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες τράβηξαν selfies και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μια συγκέντρωση με αφορμή μια πολύνεκρη τραγωδία.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έδωσε μέσα από το Facebook τη δική του απάντηση σε όσα αρνητικά σχόλια διατυπώθηκαν, εξηγώντας για ποιο λόγο υπήρχαν χαμόγελα στην πορεία από πλευράς των ηθοποιών, γράφοντας:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1920882034917893&set=a.209158239423623

«Σήμερα που φαίνεται πόσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα και διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα social media να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που "χαμογελάμε" ή και "γελάμε" όπως λένε. Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας η χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνώντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους..  Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν τη ζωή τους και με χαμόγελο και χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε έτσι… Εσείς ασχοληθείτε με το πενθόμετρο, τη λάσπη και την κακία σας».