Μενού
markos-seferlis-thodoris-romanidis
Μάρκος Σεφερλής - Θοδωρής Ρωμανίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για την πολυετή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, τον λόγο που αυτή έληξε, αλλά και τις σχέσεις τους σήμερα. Ακόμα αναφέρθηκε στις κριτικές που έχει δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ δεν έκρυψε πως θα του άξιζε να ανεβάσει μια παράσταση στην Επίδαυρο.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο ένα στοπ συνεργασιών ειδικά σαν τη συνεργασία με τον Μάρκο που είμαστε 17 χρόνια συνεργάτες και δεν ήμασταν απλά συνεργάτες. Του είχα προτείνει μέχρι και να βαφτίσει την εγγονή μου. Αλλά η φυσική μου κατάσταση δεν επέτρεπε άλλο να είμαι εκεί γιατί στις παραστάσεις του. Στις παραστάσεις του Μάρκου αν δεν είσαι 150% εκεί, δεν γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης. 

Όσον αφορά τις σχέσεις τους σήμερα, ο ίδιος είπε με μεγάλη δόση χιούμορ: «Δεν είμαστε και τσακωμένοι. Είπαμε να αρπαχτούμε μαλλί με μαλλί, αλλά δεν έβρισκα εγώ μαλλί ούτε αυτός και σταματήσαμε».

Αναφερόμενος στην κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή, ο Θοδωρής Ρωμανίδης σχολίασε: «Τον θαυμάζει, είχε έρθει να τον δει και του είχε κάνει καλή κριτική. Τότε πια ήταν που ο κόσμος "καταδέχτηκε" να έρθει να μας δει. Ας μην γελιόμαστε, περάσαμε πέτρινα χρόνια στον Μάρκο, εγώ είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές και το θέατρο. Δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς. Ξαφνικά εγώ έχω γίνει μην πω και περιζήτητος».

«Αυτά είναι αστεία, δεν μπορώ να τα συζητώ, αν το είπε ο κύριος Γεωργουσόπουλος και πάλι μπράβο του. Ειδικά για την Επίδαυρο νομίζω θα το είπε γιατί του χρωστάνε μια Επίδαυρο του Μάρκου, έτσι; Δεν θα βάλει σκουπίδια, συγγνώμη κιόλας, ούτε διαφήμιση αναψυκτικού, θα παίξει με το ταλέντο του», τόνισε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA