Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κεντρικό μήνυμα το «ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ» και εμπνευσμένες από την ποικιλομορφία της χώρας μας, οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες αποτυπώνουν μέσα από μία σύγχρονη ματιά, σε τρία μοναδικά σχέδια την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του αστικού, ηπειρωτικού και νησιωτικού τοπίου της Ελλάδας.

Αγκαλιάζοντας το εμβληματικό λογότυπο της FIX Hellas, οι τρεις χαρακτηρίστηκες φιγούρες πρωταγωνιστούν ως πραγματικοί ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες ενώ γύρω τους ζωντανεύουν γνώριμες εικόνες, διαχρονικές αξίες, εμπειρίες, προορισμοί και καταστάσεις που μας «δένουν» με κάθε γωνιά του τόπου μας, αλλά και μεταξύ μας.

Image removed.

Το περιστέρι, ο παρατηρητής του αστικού τοπίου, πλαισιώνεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της πόλης, όπως το γραφικό παγκάκι στην πλατεία, το γνώριμο κουλουρά που συναντάμε στις πρωινές μας βόλτες και τα κλασσικά στέκια, όπου με την παρέα χτίζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές.

Το καΐκι, αντιπροσωπεύοντας τον αυθεντικό ήρωα της θάλασσας, αποκαλύπτει κρυφά περάσματα που οδηγούν στα πιο απόμερα και μαγικά μέρη των νησιών, σε κρυστάλλινες παραλίες και περιπετειώδεις διαδρομές, κάτω από τον καυτό ήλιο και τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού.

Η κατσίκα, ο πραγματικός θαμώνας της επαρχίας, που ξέρει κάθε βράχο, κάθε μυστικό μονοπάτι, κάθε γεφύρι και θα σε οδηγήσει στα καλύτερα πανηγύρια, εκεί που ο ήχος των παραδοσιακών ακουσμάτων φέρνει κοντά τον λόκαλ με τον επισκέπτη, τον παππού με τα εγγόνια, τον παραδοσιακό τύπο με τον εναλλακτικό.

Image removed.

Καθένας από εμάς είναι ένας πραγματικός ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ, ένας γνήσιος ντόπιος στην πόλη, στην επαρχία και στο νησί του, πρόθυμος να μοιραστεί αλλά και να ανακαλύψει νέα μυστικά της χώρας μας. Όχι απλά λόκαλ, αλλά ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ.

Ανακάλυψε κι εσύ τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες και μοιράσου μαζί μας τις δικές σου ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ εμπειρίες όπου κι αν βρεθείς!

#ΤΡΟΥΛΟΚΑΛ #FΙΧHellas

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA