Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστός για το χιούμορ του, το οποίο φροντίζει να αποδεικνύει σε κάθε βίντεο που ανεβάζει στα social media. Στο πιο πρόσφατο από τα χιουμοριστικά βίντεο του, ο Καναδός ηθοποιός, που είναι εκπρόσωπος και μέτοχος της εταιρείας παραγωγής τζιν Aviation, φτιάχνει ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ για να γιορτάσει την Ημέρα του Πατέρα.

Διαβάστε ακόμηΤα πιο δημοφιλή κοκτέιλ με τζιν και πώς να τα φτιάξετε

Ο 44χρονος ηθοποιός που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την ηθοποιό Blake Lively, αποκαλύπτει την προσωπική του συνταγή για το κοκτέιλ με το όνομα Vasectomy («στείρωση»), «τη μητέρα όλων των κοκτέιλ» όπως το αποκαλεί ο ίδιος. Δείτε πώς θα το φτιάξετε και εσείς:

https://www.youtube.com/watch?v=AwulM1sTrxc

Υλικά 

30 ml χυμό κράνμπερι 

90 ml τόνικ

1 πρέζα χυμό λεμονιού 

45 ml Aviaton Gin

Εκτέλεση

O Ράιαν Ρέινολντς δίνει βήμα προς βήμα τη συνταγή για το κοκτέιλ Vasectomy, με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο.

«Αρχικά γεμίστε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο, όπως τα παιδιά γεμίζουν τη ζωή μας με τόση χαρά. Στη συνέχεια, ρίξτε 30 ml χυμό κράνμπερι, γλυκό όπως τα μικρά χαμόγελά τους», σχολιάζει ο ηθοποιός. Τόνικ, λίγος χυμός λεμονιού και Aviaton Gin είναι τα υλικά που ολοκληρώνουν ένα κοκτέιλ «τόσο αναζωογονητικό όσο η πατρότητα», σύμφωνα με τον Ρέινολντς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA