Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με συνοδοιπόρο το Ούζο Πλωμαρίου γύρισε τους δρόμους της Αθήνας για να ανακαλύψει την πιο αυθεντική Μπάντα του δρόμου. Μετά από αρκετό περπάτημα και πολλές μουσικές συναντήσεις, τρεις μπάντες ήταν αυτές που ξεχώρισε ο γνωστός ηθοποιός, οι «Άνευ Όρων», οι «Ταμ τιριρίμ» και οι «Τριανέμι». Tρεις μπάντες που χαρίζουν τις μουσικές τους κάτω από τον ήλιο, σε κάνουν να αισιοδοξείς μέσα από την τόλμη και τη φρεσκάδα τους, να ταξιδεύεις με τις υπέροχες μελωδίες τους και να ενθουσιάζεσαι με την ενέργεια και το κέφι τους. Ποια από αυτές θα καταφέρει να γίνει η μπάντα «Ραντεβού στον ήλιο» του Ούζου Πλωμαρίου; Το Ούζο Πλωμαρίου καλεί το κοινό να αποφασίσει!https://www.youtube.com/watch?v=_8eyHHE8QtE

Μέσα από το microsite www.rantevoustonilio.gr οι φίλοι του Ούζου Πλωμαρίου έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την κάθε μπάντα και να ψηφίσουν την αγαπημένη τους. Η μπάντα που θα κερδίσει, εκτός του ότι θα είναι η πρώτη μουσική καλοκαιρινή μπάντα, θα ομορφύνει μουσικά τον Σεπτέμβρης μας σε ταβέρνες και ουζερί στην Αθήνα!

Όσοι ψηφίσουν μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για να απολαύσουν την µπάντα σε µία από τις εμφανίσεις της! Έτσι μαζί με την ψήφο τους δεν επιλέγουν µόνο ποια µπάντα θα γίνει η «Ραντεβού στον Ήλιο» του Ούζου Πλωμαρίου αλλά μπαίνουν και στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 5 τραπέζια για να την απολαύσουν ζωντανά παρέα µε 5 φίλους τους και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου στα ποτήρια τους!

Βάζοντας ένα ποτηράκι Ούζο Πλωμαρίου, μπείτε στο  www.rantevoustonilio.gr, ψηφίστε και καλή επιτυχία!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA