Μενού
  • Α-
  • Α+

Σεπτέμβρης στην πόλη. Ή, αν ανήκετε σε εκείνους που το νοσταλγούν ήδη, μπορείτε να το πείτε και... late summer!

Με γεμάτες μπαταρίες, είμαι έτοιμη για όλα τα καινούρια που θα έρθουν, για κάθε νέο στόχο και πρόκληση που θα εμφανιστεί στην πορεία.

Οι διακοπές αποτελούν πλέον μια όμορφη ανάμνηση, όμως η ζέστη και αυτή η λατρεμένη νoχελικότητα που την συνοδεύει καλά κρατούν. Όπως και ο ήχος των τζιτζικιών που ακόμα δίνουν το tempo και εξασφαλίζουν ότι η μετάβαση στο φθινόπωρο θα είναι λιγότερο επώδυνη απ' όσο νομίζαμε.

Με την επιστροφή των περισσότερων, οι βόλτες στην πόλη δίνουν και παίρνουν και τα αγαπημένα στέκια παίρνουν ξανά ζωή, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που, πάνω από ένα τραπέζι, τσουγκρίσαμε δυνατά τα ποτήρια μας, λέγοντας «άντε και καλό μας καλοκαίρι».

Μια βόλτα στο δικό μου αγαπημένο στέκι για ένα after office drink είναι πάντα καλή ιδέα για να χαλαρώσω, να ξεφύγω από την ρουτίνα του γραφείου, αλλά και να επιστρέψω - τουλάχιστον νοερά - στο αγαπημένο μου νησί, που με βαριά καρδιά αποχαιρέτησα πριν λίγες ημέρες με το τέλος των διακοπών.

Για τη χαλαρή και cool ατμόσφαιρα του six d.o.g.s ο λόγος. Άλλωστε, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το πιο αγαπημένο μου beach bar στο νησί, αφού είναι σαν μία μικρή όαση κρυμμένη στο κέντρο της Αθήνας. Ανεβαστική μουσική, καλή διάθεση και μοντέρνος χώρος, που συνδυάζει εντυπωσιακό μπαρ και την πιο cute αυλή, από την οποία περνάει καθημερινά για να αράξει όλη η πόλη.

Η ζέστη είναι απλά μία ακόμα - καλή - δικαιολογία, για να το επισκεφτώ ξανά και να απολαύσω μια παγωμένη μπίρα Heineken 0.0, χωρίς αλκοόλ. Μια συνταγή που χαρακτηρίζεται από τις δροσερές, φρουτώδεις νότες και το απαλό σώμα βύνης, στην τέλεια ισορροπία. Φυσικά, με τα απαράλλακτα χαρακτηριστικά της Heineken από το 1873, παρασκευάζεται με κορυφαίας ποιότητας συστατικά και τη μοναδική μαγιά A-Yeast της Heineken.

Η πλούσια, ελαφριά και ντελικάτη γεύση της έρχονται να με δροσίσουν και να μου υπενθυμίσουν σε κάθε γουλιά τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Σαν σε flashback περνούν μπροστά από τα μάτια μου εικόνες από μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και βόλτες σε λευκά σοκάκια. Βουτιές από ψηλούς βράχους και παιχνίδια με το νερό, βραδιές στη βεράντα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, παρέα με φίλους και ατελείωτα γέλια. Για όλους εμάς που αρνούμαστε εμμονικά να πούμε «αντίο» στο καλοκαίρι, η υπέροχη γεύση της Ηeineken 0.0 θα λειτουργεί πάντα σαν παρηγοριά στα late summer blues.

Cheers to that!

six d.o.g.s. - Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα. Τηλ: 210 3210510 

Κείμενο: Μάρθα Κουμπάνη

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

Δείτε τον χάρτη με τα 10 από τα πιο ωραία bars για after office drinks εδώ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA