Μενού
  • Α-
  • Α+

H επιστροφή στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο αλλά τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να τη βλέπω με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Άλλωστε μετά το καλοκαίρι νιώθουμε πιο αναζωογονημένοι από ποτέ και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.

Μέχρι όμως να κάνουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας τη νέα σεζόν, ας χαλαρώσουμε λίγο και ας απολαύσουμε τις βόλτες μας στα αγαπημένα μας στέκια. Λίγο πριν ο καιρός αλλάξει έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα του γραφείου. Έτσι και εγώ έδωσα ραντεβού μια καθημερινή ημέρα μετά το γραφείο με το αγόρι μου σε ένα από τα αγαπημένα μας στέκια στην Αθήνα, το Hide & Seek.

Το Hide & Seek βρίσκεται στην πολύβουη Κηφισίας και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να υποψιαστεί ότι κρύβεται μια όαση εκεί. Μια εμβληματική είσοδος σε οδηγεί κατευθείαν σ’ έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο με φοίνικες, κάκτους και καστανιές, στην «άλλη» πλευρά της πόλης.

Ένας μικρός παράδεισος, ιδανικός για να ξεφύγεις από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να δώσεις ένα ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο σου.

Εκτός από την cool ατμόσφαιρα του Hide & Seek, μία παγωμένη μπίρα Heineken έκανε το απόγευμά μας ακόμη πιο απολαυστικό. Μια παγωμένη, δροσιστική γουλιά μας προσέφερε αυτή τη γεμάτη γεύση με τις ήπιες φρουτώδεις νότες. Μια παράδοση στη γεύση που παραμένει ζωντανή πάνω από ενάμιση αιώνα. Φυσικά, με τα απαράλλακτα χαρακτηριστικά της Heineken από το 1873, παρασκευάζεται με κορυφαίας ποιότητας συστατικά και τη μοναδική μαγιά A-Yeast της Heineken.

Αυτές οι μικρές γουλιές δροσιάς μας υπενθυμίζουν ότι το καλοκαίρι «ζει» και στην πόλη και δεν έχουμε παρά να το ζήσουμε όπως μας αξίζει! Η μοναδική γεύση της Heineken σίγουρα αποτελεί το highlight της post summer περιόδου.

Hide & Seek, Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι. Tηλ. 210 6776747

Κείμενο: Ελένη Τσούτση

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

Δείτε τον χάρτη με τα 10 από τα πιο ωραία bars για after office drinks εδώ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA