Στιγμές χαλάρωσης και για τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της χώρας. Μετά τις λεπτομέρειες αλλά και την βίλα στο Σούνιο που θα απολαύσει για λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην υπουργός οικονομικών κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ταξίδεψε στην Αίγινα και επέλεξε να φορέσει ότι πιο καλοκαιρινό είχε στην ντουλάπα του. Με το χαβανέζικο πουκάμισο και τον υπολογιστή του «αγκαλιά», ο πρώην υπουργός οικονομικών φαίνεται να μην θέλει να χάνει κάθε λεπτομέρεια των πολιτικών εξελίξεων και να είναι συνεχώς ενήμερος.

varoyfakis

 

Και αν νομίζατε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης επιλέγει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις μόνο στις εξορμήσεις του τότε κάνετε λάθος. Η Νέα του εμφάνιση σήμερα το πρωί στην βουλή ξεπερνά κάθε προηγούμενη.

varoy

Απ' το πουκάμισο του Γιάνη Βαρουφάκη... ζαλίστηκε και ο Πρωθυπουργός, τόσο που στην κόντρα με τη Φώφη Γεννηματά δεν άντεξε και έκανε ειδική αναφορά...

“Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο για τις δηλώσεις που έκανε για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας που εκτός απ' το πουκάμισο μάλλον του έχουν “κάτσει” ανάποδα και τα ταξιδάκια αναψυχής στο εξοχικό του...

varoy2