Όλο το καλοκαίρι έδινα κι έπαιρναν οι φήμες για το μέλλον τους στη σειρά. Αυτή η σειρά τους έκανε ως επί το πλείστον ευρέως γνωστούς και τους εδραίωσε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, παρόλο που και πριν είχαν σημαντικές επιτυχίες.

Μετά από αρκετή συζήτηση, επιβεβαιώθηκε ότι ο Δεκέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας που θα τους βλέπουμε μέσα από τη Μουρμούρα κι από κει και πέρα θα αναζητήσουν άλλα πράγματα στην καριέρα τους. Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησαν στο 7 Μέρες TV για το φινάλε τους, για όσα ακούστηκαν περί ταξιδιού στην Αμερική για να δοκιμάσουν τις τύχες τους, ενώ εξηγούν και πόσο κουραστικό είναι να συμμετέχεις για 3η σερί σεζόν σε μια σειρά που έχει τρία επεισόδια την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει 180 σε δυόμιση σεζόν, αντί για 75 που θα ήταν το λογικό.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το γιατί φεύγουμε από τη σειρά ήταν μια απολύτως ανεξάρτητη απόφαση σε σχέση με το τι θα κάνουμε μετά, Μιλώντας προσωπικά και κρατώντας όλες τις ευχάριστες στιγμές, τις πολύτιμες εμπειρίες, τις συνθήκες που ήταν ιδανικές και την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι εγώ δεν θα παρέμενα δημιουργική αν συνέχιζα. Και επειδή υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω εδώ και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, επέλεξα να διαθέσω αυτό το χρόνο στα πράγματα που σκεφτόμουν. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Γράφτηκαν πολλά και ακόμη και αν πούμε κάτι ελάχιστο, ο τρόπος που αναπαράγεται είναι πολύ περίεργος και επειδή είναι προσωπικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω γι' αυτό. Αν υπάρχει κάτι που θα θελήσω να πω, θα το πω»

Πάνος Βλάχος: «Δεν νιώθω ότι άφησα κάτι. Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική συνεργασία τριών σεζόν και η επιλογή που είχα ήταν να μείνω και να γίνει και τέταρτη. Αν μετρήσετε τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει, είναι εξωπραγματικό. Συνήθως σε μια σεζόν μια πετυχημένη κωμωδία έχει είκοσι μέχρι τριάντα επεισόδια. Εμείς έχουμε γυρίσει εκατόν ογδόντα σε τρεις σεζόν! Και επειδή εγώ δεν έχω ούτε το μέγεθος ούτε το ταλέντο των υπόλοιπων και επειδή είμαι σε μια ηλικία που τώρα αρχίζω να διαμορφώνω το ποιος είμαι και το τι κάνω, θέλω να βρίσκω τρόπους να είμαι συνεχώς πιο δημιουργικός και πιο ευ-φάνταστος σε αυτό που κάνω στην, τέχνη μου. Για μένα, επιτυχία είναι να κάνεις διαρκή επανάσταση και να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν αυτό θα έχει μικρή ή μεγάλη αποδοχή είναι σχετικό, τυχαίο και τυχερό κάποιες φορές.»