Το Halloween είναι μία γιορτή του δυτικού κόσμου, η οποία γιορτάζεται την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, συνήθως σε κάτι τρομαχτικό και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά. Είναι κάτι σαν τις δικές μας απόκριες.

Για την οικογένεια Ομπάμα είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές. Γι' αυτό κάθε χρόνο ντύνουν το Λευκό οίκο με μεγάλες πορτοκαλί κολοκύθες και υποδέχονται τους μικρούς φίλους της χώρας. Έτσι λοιπόν, αφήνοντας για λίγο τις υποχρέωσεις του, ο Μπαράκ Ομπάμα, μοιράζει γλυκά κι άλλα καλούδια στους μικρούς φίλους του που έρχονται για το γνωστό έθιμο του Halloween, "κόλπο ή κέρασμα".

151031122202-barack-obama-halloween-super-169

Φέτος, ο ισχυρός άντρας υποδέχτηκε τα παιδιά με μία casual εμφάνιση και με ένα τεράστιο πλατύ χαμόγελο. Πήρε το καλάθι του στα χέρια το οποίο ήταν γεμάτο με γλυκά και ξεκίνησε να τα μοιράζει στους μικρούς μεταμφιεσμένους φίλους του. Σε μία τέτοια στιγμή εννοείται ότι δεν θα έλλειπε η Μισέλ η οποία στάθηκε στο πλευρό του.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε ένας μικρούλης που οι γονείς του τον είχαν ντύσει σαν τον Πάπα Φραγκίσκο. Μάλιστα καθόταν και σ' ένα μικρό αυτοκίνητο παρόμοιο με το γνωστό Popemobile. O Ομπάμα ξετρελάθηκε με τον μικρούλη και τον έχρισε νικητή των μεταμφιέσεων.

image (1)

image (2)

image