Ο Άδωνις Γεωργιάδης το έχει βάλει σκοπό να μας τινάξει τα μυαλά στον αέρα, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να βγει πρώτος και αρχηγός της ΝΔ. Αν νομίζατε ότι το trailer του ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει τότε πλανάστε πλάνην οικτρά.

Αφού κηδέψαμε πάμπολλα εγκεφαλικά κύτταρα και μόνο που είδαμε τα προεκλογικά trailer του, κι αφού είδαμε το λεωφορειάκι αμερικάνικων προδιαγραφών που έχει για να μετακινείται ανά την επικράτεια, ο νέος άσος στο μανίκι του είναι ένα ladies night. Ο Άδωνις έχει επιστρατεύσει την Ευγενία Μανωλίδου για άλλη μια φορά για να συνδράμει στον αγώνα του και με τη δική της βιτρίνα θέλει να προσελκύσει το γυναικείο κοινό της ΝΔ.

Τα κορίτσια της Εκάλης, της Πολιτείας και του Κολωνακίου πρέπει να γητευτούν από το αρχαιοελληνικό κάλλος του Αδώνιδος και γι΄αυτό ετοιμάζει μια βραδιά μόνο για γυναίκες. Κι επειδή δε μιλάμε για κανένα τυχαίο, αλλά για οργάνωση υψηλού επιπέδου, το παρτάκι για να προσεγγίσει τη γυναικεία πλευρά έχει και πρόσκληση με το ζεύγος αγκαζέ και το σύνθημα: «Do Something Today For A Better Tomorrow». Ένα τσουτσούριασμα το νιώσαμε.

adonis-ladies-night-1