Τον τελευταίο καιρό οι φήμες που αφορούν την υγεία του έχουν οργιάσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρο μιας και το στάτους της προσωπικής του ζωής φαίνεται πως τον οδήγησε σε μια πολύ δύσκολη και δυσάρεστη κατάσταση.

Πριν μερικές μέρες είχε βουίξει όλο το Hollywood ότι ο Τσάρλι Σιν είναι φορέας του HIV. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα περιελάμβαναν εξομολογήσεις από ιερόδουλες με τις οποίες βρίσκεται συχνά σε επαφές τρίτου τύπου ο ηθοποιός, οι οποίες έλεγαν ότι έχει τον ιό και έχει κολλήσει αρκετές γυναίκες, ενώ υπάρχει φόβος να το έχει κάνει και σε συναδέλφους.

Ο ατίθασος Τσάρλι, που σε άλλες περιπτώσεις θα έβγαινε να διαψεύσει και να ανοίξει γενικότερα το βρωμόστομα του, παρέμεινε σιωπηλός. Κανένας εκπρόσωπος του δεν έβγαλε μια ανακοίνωση. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή. Κι αυτό γιατί το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μας ενημέρωσε μέσω Twitter ότι ο Τσάρλι Σιν θα μιλήσει το πρωί της Τρίτης στον παρουσιαστή Ματ Λάουερ στην εκπομπή Today και εκεί θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Φυσικά το μυαλό όλων και η λογική λέει ότι ο Τσάρλι θα επιβεβαιώσει όλα όσα ακούγονται, με το TMZ να επικαλείται inside πληροφορίες για θετική απόκριση του ηθοποιού. Επειδή όμως μαζί του ποτέ δεν ξέρεις, ας αφήσουμε ένα ανοιχτό παράθυρο, μπας και καταλήξει στην αγαπημένη στάση: να μπινελικώσει δηλαδή τους πάντες!