Πρώτος έριξε τη βόμβα ο Kanye West, λέγοντας ότι θέλει να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020. Μετά ήρθε ο Will Smith να εκδηλώσει φιλολογικό ενδιαφέρον για το μέλλον. Έπειτα ακούστηκε και ο Bill Murray, αλλά εν τέλει αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσα. Τώρα, τη σκυτάλη παίρνει ο γερόλυκος της horror rock/metal Alice Cooper που ξεκίνησε, αργά μεν, αλλά με τρέλα δε, την προεκλογική του εκστρατεία. Εννοείται διαδικτυακά, εννοείται πως δεν βγάζει λόγους κι εννοείται πως δεν ξέρουμε αν το να προωθείς ένα τραγούδι του 1972 θεωρείται καμπάνια.

Το Elected του 1972 βγήκε στην εποχή του Nixon και ολοκλήρωνε με την άκρως υποσχόμενη φράση: Όλοι έχουν προβλήματα και προσωπικά σκασίλα μου. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καινοτόμο μότο για προεκλογική εκστρατεία, αλλά και χωρίς αυτό η παρουσία του Alice Cooper τα φροντίζει όλα. Πίσω στο 2004 ο Alice είχε ταχθεί εμμέσως υπέρ των Ρεπουμπλικάνων, από τότε όμως μεγάλωσε και ωρίμασε και δεν τάσσεται με κανέναν, πέραν της παράνοιας του.

Το σλόγκαν του πάντως είναι ειλικρινές: A Troubled Man for Troubled Times. Για να είμαστε ειλικρινείς, αν το δίλημμα είναι Trump ή Hillary, το ρίχνουμε δαγκωτό στον 68χρονο Alice.