Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή χαράς για όλο τον κόσμο και σίγουρα από την εορταστική διάθεση δεν γίνεται να εξαιρείται ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Κάθε χρόνο, ο Barack Obama και η οικογένειά του στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και ανοίγουν την πόρτα στο κοινό για να γιορτάσουν μαζί.

Φέτος, ο καλλιτέχνης της χιπ χοπ «Chance the Rapper», ή αλλιώς Chancellor Johnathan Bennett θα εμφανιστεί στην ετήσια εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου. Μαζί του θα είναι, επίσης, η Kelly Clarkson και η Yolanda Adams.

Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο στις 16 Απριλίου το 2016, για να συζητήσει για την πρωτοβουλία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, «My Brother’s Keeper (MBK) Alliance», με στόχο τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για έγχρωμους νέους. Παράλληλα, ο Chancellor Johnathan Bennett έχει αναπτύξει ενεργό δράση για την καταπολέμηση της ένοπλης βίας στη γενέτειρά του και το 2014, μαζί με τον πατέρα του, προώθησε την καμπάνια «#SaveChicago».

https://www.youtube.com/watch?v=U1AOoHSijIk