Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Αννέτ Αρτάνι βίωσε την μεγαλύτερη ευτυχία, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο ερχομός του Γρηγόρη-Μάξιμου, σηματοδοτούσε μια νέα όμορφη αρχή για την τραγουδίστρια. Η ίδια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον άντρα της ζωής της που της έχει αλλάξει τόσο πολύ την καθημερινότητά της.

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε μία άγνωστη ιστορία από το παρελθόν με τον Γρηγόρη-Μάξιμο. Η τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον μικρό της να βρίσκεται στο νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα:

«Δεν ανέβασα ποτέ τη συγκεκριμένη φωτογραφία, επειδή δεν ήθελα να πω δημόσια πως το μωρό μου μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε παρενέργεια σε φάρμακο που έπαιρνε και ξεκίνησε να έχει επεισόδια με σπασμούς, που έγιναν έντονα και κατέληξαν σε κρίση επιληψίας. Πέρασε λοιπόν 3 ημέρες στο νοσοκομείο, με εμένα στο πλευρό του, αλλά και την ξαδέρφη μου Αθηνά, την ξαδέρφη μου Αφροδίτη και την κολλητή μου Vickie να του κάνουμε κουκλοθέατρο για να γελάσει. Αναπολώ τις στιγμές που κοιμήθηκα σε μία καρέκλα για τρία βράδια προσκολλημένη στο πλευρό του, ενώ ίσα που έκλαψε (μόνο όταν του έβγαλαν αυτό το πράγμα από το κεφάλι). Ήταν τόσο γενναίος που είχε τον ορό στο χέρι του. Χαμογελούσε στις νοσοκόμες και έδειχνε ανεπηρέαστος από όλο αυτό. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του και θα κάνω τα πάντα για να μείνει γενναίος και υγιής».

annet-moro