Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγ. Όλγα ο αγαπητός σε όλους Ανδρέας Μπάρκουλης.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα, που είδε το φως της δημοσιότητας, πέθανε τον ηθοποιό, αναφέροντας, ότι έφυγε από τη ζωή στα 80 του χρόνια.

Αν και την Παρασκευή που μας πέρασε ο ηθοποιός βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο μέχρι χθες αργά το βράδυ, παρ΄'ολ΄αυτά κρίθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς να ξαναμπεί στην εντατική.

Οι θεράποντες ιατροί από την περασμένη Κυριακή ενημέρωσαν την οικογένεια του Μπάρκουλη για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσον αφορά το δημοσίευμα με την είδηση του θανάτου του, διαψεύστηκε από το νοσοκομείο, αλλά τόσο η σύζυγος του Μαίρη Μπάρκουλη, όσο και ο γιος του Νίκος ενημέρωσαν μέσω των προσωπικών τους προφίλ στο facebook, ότι «ο Ανδρέας είναι εδώ μαζί μας».

Η εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη στην εφημερίδα Espresso, ωστόσο, συγκλονίζει καθώς εξομολογείται: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».

Ενώ, η κόρη του Βίκυ αποκαλύπτει στην εφημερίδα Freddo την τελευταία επιθυμία του πατέρα της:
«Ο πατέρας μου ζήτησε να δει τα εγγόνια του και τον γιό του. Τους έδωσε το χέρι του να το φιλήσουν για να πάρουν την ευχή του. Όταν έσκυψα να τον φιλήσω, μου είπε με όση δύναμη του έχει απομείνει «να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω» και μετά έπεσε σε κώμα ξανά».

Πάντως, όπως και να ΄χει είναι λυπηρό να γίνονται στο ρεπορτάζ λάθη που αφορούν τη ζωή ενός ανθρώπου, και μάλιστα, όταν την τερματίζουν χωρίς η είδηση να ευσταθεί γι΄αυτό και το ψευδές δημοσίευμα, αμέσως προκάλεσε θύελλα αντοδράσεων στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί, ότι το site έσπευσε να ανασκευάσει το αναληθές δημοσίευμα του.

mparkoulis-nosokomeio