Σε όλες τις συνεντεύξεις της η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια για τα παιδιά της. Η επιτυχημένη μουσικός και κριτής του Junior Music Stars στο ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη ζωή της μετά τη φυγή των παιδιών της στις ΗΠΑ για σπουδές.

«Τώρα τα δύο φύγανε και πήγανε στην Αμερική. Έχεις και πολλά φιλιά από τη Θεοδώρα, μου είπε να στα δώσω, Ελένη. Ξέρεις, κλείνει ένα χρόνο σήμερα από τότε που είχε κάνει όλη αυτή την ιστορία με τα μαλλάκια της. Πόσο πολύ την είχες βοηθήσει κι εσύ. Με τον φάκελό της και με τη δική σου τη συμβολή πέρασε στο πανεπιστήμιο που ήθελε στην Αμερική», είπε η Ευγενία Μανωλίδου, ευχαριστώντας την ξανθιά παρουσιάστρια που βοήθησε με τον τρόπο της την Θεοδώρα Μανωλίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=7fSsBslM_ZY

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε στη ζωή τόσο της Θεοδώρας Μανωλίδου, όσο και του Κωνσταντίνου Μανωλίδη στις ΗΠΑ. «Η Θεοδώρα πήγε να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες. Αυτό που σου είχε πει τότε και στην εκπομπή... Παρόλο που η ίδια δεν ασχολείται καθόλου με την πολιτική, της αρέσει πολύ η ιστορία. Γι' αυτό είπε ότι θα ασχοληθεί με το αντικείμενο σιγά σιγά και βλέποντας και κάνοντας στην πορεία. Άλλωστε ακόμα είναι πολύ μικρή. Είναι ένα αντικείμενο που έχει μέσα ιστορία, κοινωνιολογία, ψυχολογία... Όλα αυτά της αρέσουν, οπότε πήγε προς τα εκεί» συνέχισε η ίδια, συμπληρώνοντας: «Είναι μακριά, έφυγε εδώ και τέσσερις μήνες από τον Αύγουστο. Μπορώ να σου πω πως όταν έφυγε και το δεύτερο παιδί (σ.σ. η Θεοδώρα) άδειασε το σπίτι. Το πρώτο ήταν και αγόρι, έκανε και στρατό, έφυγε και στα 19... Τα έκανε όλα, επειδή την πρώτη χρονιά δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο που ήθελε. Οπότε, τον έβαλα εγώ να τελειώνει, να μην έχει εκκρεμότητες. Έφυγε έτοιμος και πιο πλήρης. Ήταν έτοιμος να φύγει. Ο Κωνσταντίνος σπουδάζει Τέχνη, οπότε είναι σε ένα πανεπιστήμιο που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Είναι στην Atlanta. Η μικρή είναι στο Pittsburgh, στην Pensylvania. Έχει μπει στο Penn State. Έχω και οικογένεια εγώ εκεί...».

https://www.youtube.com/watch?v=2LfWDH8LUiQ