Εδώ και αρκετούς μήνες τα δημοσιεύματα μιλούν για ένα μεγάλο έρωτα που κυμαίνεται σε χαλαρούς ρυθμούς μεταξύ της Κέιτι Χολμς και του Τζέιμι Φοξ.

Οι δυο τους γράφουν τα δημοσιεύματα,  ότι διατηρούν ελεύθερη σχέση και βρίσκονται κάποια βράδια μέσα στην εβδομάδα, ενώ ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει ποτέ σε δημόσια έξοδο τους.

Αυτή τη φορά από το άγχος της η Κέιτι Χολμς, να κρυφτεί και να μην την πάρουν είδηση οι παπαράτσι ξεπέρασε τον εαυτό της και κσμουφλάρεται με περούκες και καπέλα!

Η ηθοποιός προσπαθεί να περάσει απαρατήρητη και να χαρεί τον έρωτα της με τον Τζέιμι Φοξ διακριτικά αλλά προφανώς και δεν τα καταφέρνει.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Us Weekly», το ζευγάρι πρόσφατα συναντήθηκε μυστικά στο Λος Άντζελες, με την 36χρονη ηθοποιό να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη, ώστε να μπει στο ξενοδοχείο που την περίμενε ο Φοξ και να μην την πάρουν είδηση.

Μάλιστα άτομα από το περιβάλλον της ηθοποιού, ανέφεραν πως «η Κέιτι είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν έχει μάτια για άλλους άνδρες».

Η Κέιτι Χολμς λοιπόν, καμουφλάρεται, εσύ μέχρι που μπορείς άραγε να φτάσεις για ένα μεγάλο έρωτα;

holms-fox