Είναι από τις ηθοποιούς που δεν απασχολούν ποτέ με τα προσωπικά τους. Η Τζέσικα Άλμπα έχει κάνει την οικογένεια της και δείχνει ότι σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους που μετά από πολλά χρόνια πήραν τον δρόμο του διαζυγίου, εκείνη πολύ δύσκολα θα το κάνει. Κι αυτό γιατί έχει βρει μια διαφορετική ισορροπία στην ζωή της. Την ισορροπία που έχει μια δυναμική γυναίκα, μια γυναίκα επιχειρηματίας. Όταν δεν ασχολείται με γυρίσματα, η Τζέσικα βρίσκεται στην εταιρεία της, μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Για την ακρίβεια είναι πρωτίστως εκεί και μετά στα γυρίσματα.

Η ηθοποιός που είναι συνιδρυτής της Honest Company, που εμπορεύεται οικιακά είδη, έχει χτίσει ένα αλλιώτικο προφίλ την τελευταία 5ετία και είναι δεδομένο πως το μητρικό της ένστικτο λειτούργησε σαν ένα καμπανάκι ωρίμανσης και εξέλιξης. Επιλέγει η ίδια το πότε θα ασχοληθούμε μαζί της και κάθε φορά υπάρχει λόγος. Δεν γίνεται δηλαδή κάτι εκ του μη όντος όπως σε πλείστες όσες περιπτώσεις. Αυτή τη φορά είναι για μια φωτογράφιση αλλιώτικη από τις άλλες. Όχι ως προς την τελική αποτίμηση, αλλά ως προς το κόνσεπτ.

Η Τζέσικα αφήνει στην άκρη το πέπλο της ηθοποιού που τη μάθαμε και «ντύνεται» το αφεντικό, τη γυναίκα επιχειρηματία που έχει τον τρόπο της να σε κρατάει σε εγρήγορση. Με μια κολλητή φούστα κάτω από το γόνατο που όμως έχει ένα σκίσιμο στο πλάι και ένα πουκάμισο με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά, η Άλμπα κάθεται πάνω στο γραφείο της και δείχνει πόσο ιδανική είναι για να σου δίνει κατευθύνσεις και διαταγές![ngallery id=112102 title="Η Τζέσικα Άλμπα σε μια αλλιώτικη φωτογράφιση: «Απεκδύεται» την ηθοποιό και γίνεται σέξι αφεντικό"]