Στην παρουσίαση του νέου του δίσκου κάλεσε τις κάμερες και τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου ο Νότης Σφακιανάκης και αφού μίλησε για τα νέα του τραγούδια, έβγαλε πολιτικό λόγο κατά του Τσίπρα υπέρ της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας φράσεις που προκάλεσαν αίσθηση για μια ακόμα φορά!

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Αν συναντούσα ποτέ τον τύπο που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου θα τον έφτυνα! Τόσο απλά…»

Και για τον Σόιμπλε ξέφυγε λέγοντας:
«Ο Σόιμπλε βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε»

Για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του έχει αποδοθεί είπε:
«Αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Αγαπώ και τη δική σου όταν πάει να σε βλάψει κάποιος τρίτος, αλλά τη δική μου την αγαπώ περισσότερο. Αν αυτό με ταυτοποιεί ως φασίστα, είμαι φασίστας».

Τέλος, για την Χρυσή Αυγή και την υποστήριξη του στο συκγεκριμένο κόμμα είπε:

«Ψήφισα Χρυσή Αυγή...γιατί, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά».

Κι επειδή ο γνωστός τραγουδιστής έχει αγαπηθεί για τη φωνή του και τις επιτυχίες του, αλλά έχει δεχτεί σφοδρή και αρνητική κριτική για τις πολιτικές του απόψεις καλύτερα να μιλάει με τα τραγούδια του.

Δείτε το βίντεο: