Τα φουντούκια δίνουν μια extra υφή στο γλυκό. #tsoulotip: όταν βάλετε το μαχαίρι στο κέντρο του γλυκού και δεν βγει καθαρό μην νομίσετε ότι δεν είναι έτοιμο. Έτσι πρέπει να είναι για να παραμείνει υγρό όταν το τρώμε.

Υλικά

100 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα
110 γρ. βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
260 γρ. ζάχαρη κρυσταλική
2 μεγάλα αυγά
1 κγ εκχείλισμα βανίλιας
½ κγ. αλάτι
80 γρ. αλεύρι
100 γρ. φουντούκια

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr