Σχέσεις - Σεξ
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πώς θα καταλάβεις αν ένα γυναικείο στήθος είναι ψεύτικο; Κι όμως, είναι πιο εύκολο από ό,τι πιστεύεις!

Μήπως έχεις πέσει κι εσύ θύμα... ψεύτικου στήθους;

Η αισθητική επέμβαση στο στήθος είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αφεθούν στο νυστέρι του πλαστικού για να τονώσουν τόσο το μπούστο τους όσο και την αυτοπεποίθησή τους.

Όπως διαβάσαμε στο onmed.gr, σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής Χειρουργικής, περισσότερες από 290.000 γυναίκες στις ΗΠΑ επέλεξαν να κάνουν αυξητική στήθους μέσα στο 2013.Τι είναι όμως αυτό που κάνει στήθος να διαφέρει από το φυσικό μετά την επέμβαση; Το Men's Health συμβουλεύτηκε τον επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό Νόρμαν Ρόου από τη Νέα Υόρκη και παρουσιάζει τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι το στήθος είναι ψεύτικο.

Μήπως έχεις πέσει κι εσύ θύμα... ψεύτικου στήθους;

Ο ένας μαστός είναι πολύ κοντά στον άλλο

Υπάρχει συνήθως απόσταση 5 - 7 εκατοστά μεταξύ των δύο μαστών, όμως αφού τοποθετηθούν τα εμφυτεύματα το κενό αυτό μειώνεται αισθητά. Όταν το στήθος είναι ψεύτικο, πολλές φορές δεν υπάρχει καθόλου κενό και τα δύο στήθη ενώνονται.

Είναι υπερβολικά στητό

Κανονικά το στήθος βρίσκεται περίπου στο ύψος της μασχάλης. Η διαφορά μεταξύ φυσικού και ψεύτικου στήθους είναι πιο αισθητή όταν οι γυναίκες φορούν μαγιό, καθώς υπάρχουν σουτιέν που ανορθώνουν το στήθος.

Είναι πολύ στρογγυλό

Το φυσικό στήθος έχει σχήμα αχλαδιού ή σταγόνας. Το πολύ στρογγυλό στήθος είναι πιθανότατα «φτιαχτό».

Υπάρχουν σημάδια

Στο σημείο πρόσβασης που χρησιμοποίησε ο χειρουργός για να τοποθετήσει το εμφύτευμα θα έχει μείνει πιθανότατα κάποιο σημάδι, έστω και μικρό. Συνήθως το σημάδι βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μαστό, στο σημείο που το στήθος ενώνεται με το θώρακα, ή γύρω από τη θηλή και σπανιότερα στο πλάι, κοντά στη μασχάλη.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.