Σχέσεις - Σεξ
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Θέλεις να καταλάβεις πώς θα είναι το σεξ μαζί της; Το χρώμα των εσωρούχων της σου αποκαλύπτει τα πάντα!

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"2144","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-826043","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"950","height":"650","alt":"sex-esorouxa-650"}}]] Θέλεις να καταλάβεις πώς είναι μια γυναίκα στο σεξ προτού καν την αγγίξεις; Πριν σκεφτείς πως κάτι τέτοια σε καμία περίπτωση δεν είναι εφικτό, είναι ώρα να μάθεις βρίσκεται στο χρώμα εσωρούχων που αυτή προτιμά!Η έρευνα για το χρώμα που επιλέγουν οι γυναίκες για τα εσώρουχα τους έγινε στην Μεγάλη Βρετανία και είχε επικεφαλής την ψυχολόγο Ντόνα Ντόνσον, η οποία ανέλυσε στοιχεία από επιμέρους έρευνα που είχε γίνει σε γνωστή αλυσίδα εσωρούχων για τις προτιμήσεις των γυναικών σε ρούχα, εσώρουχα και υποδήματα. Η δρ. Ντόνσον διαπίστωσε πως το 72% των γυναικών προτιμάει τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος και εσώρουχα που είναι σχεδόν διαφανή και έχουν ελαφρό χρωματισμό. Αυτές οι δύο κατηγορίες εσωρούχων εμφάνισαν αύξηση στις πωλήσεις του πολυκαταστήματος σε ποσοστό 38% σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με την ψυχολόγο, το χρώμα που επιλέγει μία γυναίκα στα εσώρουχα της αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της, σχετικά με την ερωτική διάθεση και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Στο χρώμα του δέρματος

Οι γυναίκες που τα φοράνε έχουν προσωπικότητες χαλαρές, αυθεντικές, είναι προσγειωμένες και «ανοιχτά βιβλία». Αυτό το χρώμα επιλέγουν γυναίκες που είναι ήρεμες και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

«Ζεστά» χρώματα (πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο)

Οι γυναίκες που φοράνε εσώρουχα με τέτοιου είδους χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο), θέλουν να δημιουργούν συναισθήματα έξαψης και ζωντάνιας όπως επίσης και να μπορούν να αυξήσουν στον άλλο την πίεση του αίματος, την αύξηση των καρδιακών παλμών και του ρυθμού της αναπνοής.

Έντονο κόκκινο

Αποκαλύπτει μία προσωπικότητα παθιασμένη, με ελαφρά τάση προς το μελόδραμα και την υπερβολή, δραστήρια που ξέρει να ζητάει αυτό που θέλει.

Ροζ

Υποδηλώνει ρομαντισμό και στοργικότητα καθώς και μια ανάγκη για πιο στενή επαφή. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι πιο «θηλυκές», αισθηματικές και δεν επιλέγουν κατά κανόνα να πάρουν τον έλεγχο της σχέσης ή της σεξουαλικής πράξης στα χέρια τους.

Μαύρο

Όσες φοράνε μαύρα εσώρουχα είναι αυτοδύναμες, με ισχυρή προσωπικότητα που δεν διστάζουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα ενώ είναι ανοιχτές σε νέες ιδέες και πειραματισμούς.

Λευκό

Φανερώνει μία γυναίκα που είναι αθώα αλλά «ανοιχτή» σε προτάσεις που αφορούν το σεξ και τις σχέσεις. Το λευκό, το επιλέγουν γυναίκες που είναι πρόθυμες να μάθουν νέα πράγματα στο σεξ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.