Σχέσεις
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Έρωτας στα χρόνια του lockdown: τι λέει το ζώδιό σας

Οι ερωτικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο.

Πώς θα είναι ο μήνας Νοέμβριος για τις ερωτικές μας σχέσεις; Ποιον θα βοηθήσει περισσότερο η ορθή πορεία του Άρη στον Κριό; Για ποιους η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου θα φέρει νέες γνωριμίες και έρωτες;

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεσα στο ζεστό και το κρύο κινείται αστρολογικά ο Νοέμβριος για την προσωπική σας ζωή αγαπητοί μου Κριοί, καθώς οι πλανήτες του έρωτα, της σεξουαλικότητας και των σχέσεων, η Αφροδίτη και ο Άρης, κινούνται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα σε αντίθετες κατευθύνσεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό και ο Άρης απέναντι της στον Κριό. Μάλιστα την Δευτέρα 9/11 έχουν την απόλυτα συγκρουσιακή όψη στην αστρολογία, μια αντίθεση. Αυτή η όψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα τρωτά σημεία μιας σχέσης και να σας οδηγήσει σε κάποιες συνειδητοποιήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Φυσικά είναι μια όψη έντασης που μπορεί να βγάλει και ανέκφραστους θυμούς, παράπονα ή γκρίνιες.

Από τις 9/9 που ο κυβερνήτης σας Άρης γύρισε σε ανάδρομη πορεία με κάποιο τρόπο μπορεί να έδωσε ένα πλήγμα στην ερωτική σας επιθυμία, προκαλώντας αναθεωρήσεις ή δεύτερες σκέψεις για τις σχέσεις σας. Ειδικά νέες σχέσεις, που ξεκίνησαν με ενθουσιασμό από το καλοκαίρι, μπορεί να μπήκαν λίγο στον πάγο ή να ξεθώριασε η λάμψη τους το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, αν γνωρίσατε κάποιο άτομο μέσα στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του μπορεί το πράγμα να πηγαίνει αργά ή να μην έχετε διαβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Από τις 14/11 όμως, ο Άρης ξυπνάει από τον λήθαργο και σταδιακά αρχίζει πάλι να επανέρχεται στη φυσιολογική του πορεία. Στο ζώδιο σας θα μείνει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις σε σχέσεις που επηρεάστηκαν δυσμενώς ή από την άλλη να πάρετε εντελώς απόφαση ότι δεν υπάρχει μέλλον. Μην βιάζεστε να βγάλετε πάντως συμπεράσματα μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Κι ενώ ο κυβερνήτης σας Άρης σάς έχει μια φρένο μια γκάζι, η Αφροδίτη, μένοντας μέχρι τις 21/11 στον Ζυγό και μετά στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα, κάνει πιο θελκτική την επιθυμία της συντροφικότητας, του μοιράσματος, της συμπόρευσης. Όμως κι αυτό έχει τα προβλήματα του, καθώς η Αφροδίτη από τη θέση της στον Ζυγό σκοντάφτει επάνω σε Άρη στις 9, σε Πλούτωνα στις 15, Δία στις 16, Κρόνο στις 19 και Ουρανό από τη θέση της στον Σκορπιό στις 27/11. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει ότι θα χρειαστεί ίσως να φανείτε λίγο πιο συμβιβαστικοί, να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε περισσότερο με την άλλη πλευρά, αλλά και να λύσετε θέματα πιο βαθιά που δεν θέλατε καν να τα αγγίζετε το προηγούμενο διάστημα. Θέματα ελέγχου, η επικριτική διάθεση του συντρόφου σας ή μια χειριστική συμπεριφορά, μπορεί να είναι οι αιτίες διάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν νιώθετε το τελευταίο δίμηνο ότι το «αυτοκίνητο» του έρωτα δεν είχε διαθέσιμα καύσιμα αγαπητοί μου Ταύροι, απλά συντονιστήκατε με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, που ξεκίνησε από τις 9/9 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14/11. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της σεξουαλικότητας, της ορμής, της επιθυμίας και στο διάστημα αυτό βρισκόταν σε μια ληθαργική φάση. Αν συμπεριλάβετε σε όλο αυτό ότι δεν βρίσκεται καν σε ένα ζώδιο αβανταδόρικο προς το δικό σας για τα ερωτικά, τότε καταλαβαίνετε πως τα πράγματα μπορεί να ήταν χλιαρά. Ίσως νιώθετε ότι απομακρυνθήκατε με το ταίρι σας ή ότι δεν έκαιγε τόσο πολύ η φλόγα όπως παλιά.

Στις 9/11 οι πλανήτες του έρωτα, ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη και ο Άρης, θα βρίσκονται μάλιστα σε μια εντελώς συγκρουσιακή όψη μεταξύ τους. Σε μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Άρη ακόμη ανάδρομο στον Κριό. Αυτό θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, δημιουργώντας μια αίσθηση ασάφειας και πολλή σύγχυση για τα συναισθήματα σας ή για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς. Επειδή αυτοί οι δυο πλανήτες βρίσκονται στον άξονα του 6ου και του 12ου οίκου στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, θα σας πρότεινα καλύτερα να αξιοποιήσετε την ημέρα και για να βγάλετε την περίσσεια ενέργεια, τον θυμό ή την ένταση, κάνοντας είτε πιο εντατικά γυμναστική, ασχολούμενοι με το σπίτι, την καθαριότητα, γενικώς οτιδήποτε άλλο από το να τσακώνεστε με το ταίρι σας. Ναι, δεν είναι η πιο ρομαντική όψη, αλλά δεν είναι ανάγκη και να σας διχάσει. Το πολύ πολύ, κάνετε τις δουλειές του σπιτιού μαζί με τον σύντροφο σας αν μένετε μαζί! Τώρα με τους περιορισμούς κίνησης είναι μια χαρά άσκηση!

Στην πορεία του μήνα, η Αφροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στις 15, τον Δία στις 16 και τον Κρόνο στις 19/11. Πολλά πράγματα μπορεί με κάποιο τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια κάτω από αυτές τις δραματικές όψεις και να επηρεάσουν κάπως αρνητικά τη διάθεση σας. Δεν σημαίνει όμως, ότι όλο αυτό αφορά στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί οι συνθήκες στη δουλειά, οι ανασφάλειες για το μέλλον της εργασίας σας ή τα οικονομικά, να είναι οι φθοροποιοί παράγοντες αυτή τη στιγμή στην ερωτική σας διάθεση.

Ευτυχώς η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από τον Ζυγό και περνά σε έναν οίκο συντροφικότητας, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11. Θα έχει προηγηθεί η Νέα Σελήνη στις 15/11 στον Σκορπιό και η ορθή πλέον πορεία του Άρη. Κάπου εκεί λοιπόν αρχίζουν τα πράγματα να έχουν ξανά ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σας. Αν είστε γεννημένοι από 12 μέχρι 18/5, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει κλικ ερωτικά και να συνδεθείτε μαζί του. Αν τώρα έχετε γενέθλια κοντά στις 26 με 29 Απριλίου, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 27/11, μπορεί είτε να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή απόσταση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet