Showbiz
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κρατερός Κατσούλης: «Στη δουλειά μου, χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τέχνη»

Ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής αποκαλύπτεται στο Reader.gr.

Από την τηλεόραση και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «Στην Φωλιά των Κου Κου», σε πρόβες και στην μεγάλη θεατρική επιτυχία «Όταν σβήνουν τα φώτα». Ο Κρατερός Κατσούλης, σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο του πρόγραμμα, μιλά για όλα, καθώς και για τις μεγάλες αγάπες της ζωής του, την Κατερίνα του και τα παιδιά του.

Ο κόσμος σας βρίσκει, θεατρικά, στο έργο «Όταν σβήνουν τα φώτα». Είστε ευχαριστημένος από την αποδοχή του κόσμου;
Είναι θετική η προσέλευση του κόσμου, το έργο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί είναι κωμωδία με στοιχεία αστυνομικού. Είμαστε φιλαράκια όλοι και είναι ευτυχής συνύπαρξη. Όλα πηγαίνουν καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση, τελικά, είναι το χειροκρότημα του κοινού;
Στη δουλειά τη δική μας χωρίς κόσμο, δεν μπορείς να κάνεις τέχνη! Δεν μπορεί να δηλώνει κάποιος ηθοποιός και να μην πηγαίνει ο κόσμος να τον βλέπει στο θέατρο. Είναι μεγάλη η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνεις όταν βλέπεις το κοινό να γεμίζει το θέατρο.

Νιώθετε ικανοποίηση και για τις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες των προηγούμενων ετών;
Νιώθω χαρά που ο κόσμος αγκαλιάζει τις δουλειές μου, δεν το βλέπω ότι κάνω μεγάλες επιτυχίες. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμώ και έχουμε κοινή αισθητική, το αγαπώ πολύ το θέατρο, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ανάπτυξη μιας προσωπικότητας.

Οι άνθρωποι που σας συναντούν στο καμαρίνι, τι σας λένε;
Ο κόσμος είναι χαρούμενος, αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει καλά, έχει διασκεδάσει. Ευχαριστούν τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συναδέλφους για το γέλιο που τους χαρίζουμε.

Τηλεοπτικά, παρουσιάζετε την πρωινή εκπομπή του Star, «Στην Φωλιά των Κου Κου». Τα συναισθήματά σας για το εν λόγω εγχείρημα;
Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, μου αρέσει που βρισκόμαστε σε ένα φιλικό και εξαιρετικής οργάνωσης περιβάλλον. Είναι χαρά να δουλεύεις με αυτό τον τρόπο.

Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή που είχατε δει και την άλλη όψη του νομίσματος στο Epsilon…
Στη ζωή μου έχω μάθει κάθε εμπειρία να την αξιολογώ με έναν τρόπο ώστε να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω.

Φοβηθήκατε τον ανταγωνισμό;
Όταν έχεις ένα σταθμό και σε στηρίζει, όταν έχεις μία εταιρία παραγωγής με εξαιρετική οργάνωση, όταν δουλεύεις με τόσο καλούς ανθρώπους, ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά. Και νομίζω το παλεύουμε και όλα πάνε καλά.

Η συνεργασία με τη γυναίκα σας (σ.σ Κατερίνα Καραβάτου) σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια;
Ξεκίνησα να σκέφτομαι την παρουσίαση εκπομπών γιατί ήθελα να είμαι μαζί με την Κατερίνα, ήθελα να είμαι δίπλα της, να την στηρίζω, να την βοηθάω. Όλα τα άλλα μετά προέκυψαν, δοκιμαστήκαμε και είδαμε ότι αυτό που κάνουμε έχει ενδιαφέρον. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιάζουμε για πάντα μαζί εκπομπές. Εμένα με ενδιαφέρει να ρίξω, κάποια στιγμή, το βάρος μου στα θεατρικά μου και τις τηλεοπτικές σειρές.

Ποιες σειρές ξεχωρίζετε, τη φετινή σεζόν;
Για να είμαι ειλικρινής με το πρόγραμμα που έχω δεν προλαβαίνω να δω σχεδόν τίποτα. Ξυπνάω κάθε μέρα στις 06.00, πάω κανάλι, επιστρέφω για λίγο σπίτι και φεύγω για θέατρο. Έχω ρίξει κλεφτές ματιές στο σίριαλ «Ο άντρας των ονείρων μου» και στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και μου αρέσουν πολύ.

Με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, τα παιδιά σας είναι η ηρεμία σας;
Ναι, η απόλυτη ηρεμία και γαλήνη μου. Είναι η ζωή μου και η χαρά μου.

Κρατερός Κατσούλης: «Στη δουλειά μου, χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τέχνη»
Κρατερός Κατσούλης: «Στη δουλειά μου, χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τέχνη»
Κρατερός Κατσούλης: «Στη δουλειά μου, χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τέχνη»
Κρατερός Κατσούλης: «Στη δουλειά μου, χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τέχνη»
Κρατερός Κατσούλης: «Στη δουλειά μου, χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τέχνη»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet