Showbiz

10 διάσημοι σταρ που πιστεύουν στους εξωγήινους (vids)

«Η αλήθεια είναι εκεί έξω» για 10 πασίγνωστους σταρ.

Για ορισμένους σελέμπριτι του διεθνούς τζετ σετ «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω», όπερ σημαίνει πως αν δεν έχουν απαχθεί από εξωγήινα όντα (!) όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, τότε σίγουρα καλοβλέπουν την άποψη ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο μάταιο τούτο σύμπαν και προσδοκούν... στενές επαφές τρίτου τύπου.

Πρόσφατο τρανταχτό παράδειγμα ο Post Malone, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι έχει δει πολλές φορές UFO στη ζωή του.

Ποιοι είναι λοιπόν εκείνοι οι διάσημοι που γοητεύονται από τις θεωρίες που υποστηρίζουν ότι η πιθανότητα να υπάρχει ζωή εκεί έξω είναι μεγάλη; Ποιοι το τερματίζουν υποστηρίζοντας ότι συνάντησαν επισκέπτες από άλλο πλανήτη, πόσοι από αυτούς είναι επηρεασμένοι από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας στις οποίες οι ίδιοι έχουν πρωταγωνιστήσει και ποια pop είδωλα κάνουν «τιτιβίσματα» για το... υπερπέραν;

Η αλήθεια βρίσκεται... εδώ μέσα!

10
Γκίλιαν Αντερσον

Στην κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη μοναδική πράκτορα του FBI Ντέινα Σκάλι της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «The X-Files»! 

Όπως φαντάζεστε, δεν είναι λίγες οι φορές που η Γκίλιαν Άντερσον έχει ερωτηθεί για το αν η ίδια πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. 

Σε συνέντευξή της στην Guardian η Άντερσον έχει δηλώσει «Πιστεύω ότι προφανώς και το σύμπαν είναι αχανές, άπειρο. Και η πεποίθηση ότι είμαστε ο μόνος πλανήτης που φιλοξενεί έμβια όντα, δεν βγάζει νόημα. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά ότι υπάρχει η πιθανότητα».

Επεισόδιο των X-Files που της ταιριάζει: Season 10, επεισόδιο 6 - «My Struggle II»

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Φραν Ντρέσερ

H αγαπημένη μας «νταντά» όχι μόνο πιστεύει στους εξωγήινους, αλλά είναι σίγουρη ότι έχει πέσει και θύμα απαγωγής τους! Μεταξύ μας βέβαια, δεν είναι και ο μόνος άνθρωπος πάνω στη γη που πιστεύει κάτι τέτοιο.

Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει στη Huffington Post ότι τόσο εκείνη όσο και ο πρώην σύζυγός της Πίτερ Μαρκ Τζάκομπσον, έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινα όντα. «Ξέρεις είναι αστείο, τόσο εγώ όσο και Πίτερ, έχουμε δει εξωγήινους και αυτό έγινε πριν γνωριστούμε. Μάλιστα συνέβη και με τον ίδιο τρόπο. Και οι δυο βρισκόμασταν στο δρόμο στο αυτοκίνητο του μπαμπά μας. Τότε ήμασταν στο λύκειο ακόμα. Μερικά χρόνια αργότερα γνωριστήκαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε παρόμοια εμπειρία. Πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούμε. Έχουμε και οι δυο το ίδιο σημάδι. Είναι ακριβώς το ίδιο και στο ίδιο σημείο».

Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της η Φραν συμπλήρωσε: «Είπα στον Πίτερ ότι μας έχουν προγραμματίσει οι εξωγήινοι να σκεφτόμαστε έτσι. Και ότι εκείνη η ουλή υποδηλώνει πού βρίσκεται το τσιπ που μας έχουν εμφυτεύσει». Και φανταστείτε ότι δεν έχει τύχει να πρωταγωνιστήσει και σε ταινία επιστημονικής φαντασίας... 

Η ταινία που της ταιριάζει: «Επαφή τέταρτου τύπου»

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Ριάνα

Η διάσημη σταρ όχι απλά πιστεύει στους εξωγήινους αλλά στην οικογένειά της έχουν ως παράδοση να ψάχνουν εξωγήινους!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στη Sun, η τραγουδίστρια έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας της συνήθιζε να την αφήνει όλο το βράδυ έξω από το σπίτι για να... φυλάει καραούλι καθώς όλο και κάποιο ΑΤΙΑ μπορούσε να περάσει από εκεί κοντά. Συνηθισμένα, καθημερινά πράγματα δηλαδή, δεν καταλαβαίνουμε γιατί σας κάνει εντύπωση! Και μάλιστα αυτό συνέβαινε όχι μια και δυο φορές, αλλά για χρόνια ολόκληρα!

«Δεν είδα ποτέ κανένα ΑΤΙΑ να περνάει, αλλά μια φορά είδα ένα αστέρι να πέφτει (σ.σ. ευχή έκανες;) και είπα "ναι μπαμπά, έλα να δεις, μόλις πέρασε γρήγορα ένα ΑΤΙΑ"». Ουδέν σχόλιον...

Η ταινία που της ταιριάζει και συμμετέχει και η ίδια: «Battleship: Ναυμαχία»

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Νταν Ακρόιντ

Ο «κυνηγός φαντασμάτων» Νταν Ακρόιντ έχει ισχυριστεί ότι έχει δει ΑΤΙΑ. Εκτός από φαντάσματα, θα προσθέσουμε εμείς...

«Νομίζω υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη εξωγήινης ζωής που έρχονται και φεύγουν. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η Πολεμική Αεροπορία, καθώς δεν αρνείται την ύπαρξη εξωγήινων, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να βγει και να το ομολογήσει τόσο εύκολα. Γιατί εσύ μετά θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι την εξουσία δεν την έχει για παράδειγμα ο ιερέας της ενορίας, ο αστυνομικός στο δρόμο ή ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Την έχουν αυτοί».

Ο ηθοποιός καταθέτει όλες τις θεωρίες συνομωσίας που πιστεύει και στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Dan Aykroyd Unplugged on UFOs».

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Έιμι Άνταμς

To 2016 η ηθοποιός είχε υποδυθεί την Δρ. Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγο που προσπαθεί να επικοινωνήσει με εξωγήινους στην ταινία «Η Άφιξη». 

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία, δημοσιογράφος από τους Chicago Sun Times είχε ρωτήσει την Άνταμς αν πιστεύει στους εξωγήινους και στην πραγματικότητα.

Εκείνη τότε απάντησε: «Μου αρέσει να πιστεύω ότι υπάρχει και άλλη μορφή ζωής στο διάστημα. Άλλωστε, είναι τόσο μεγάλο και αχανές, οπότε κάτι τέτοιο λοιπόν θα ήταν πολύ κουλ!» και συνέχισε προσθέτοντας: «επιπλέον, είναι τόσο μεγάλη ύβρις να πιστεύει κανείς ότι είμαστε η μόνη μορφή ζωής που υπάρχει σε όλο το σύμπαν. Φυσικά όμως, τα άλλα όντα μπορεί να διαφέρουν ως προς το μέγεθος ή τον τρόπο που ζουν και επιβιώνουν, σε σύγκριση με όσα εμείς πιστεύουμε όταν συζητάμε για άλλους ζώντες οργανισμούς».

Η ταινία που της ταιριάζει: «Η Άφιξη»

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Κέιτι Πέρι

Η διάσημη pop σταρ που μεταμορφώθηκε σε εξωγήινο για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ «Ε.Τ.» δεν μπορούμε να πούμε πως μας εξέπληξε ιδιαίτερα όταν δήλωσε στο GQ ότι βλέπει τα πάντα μέσα από ένα πιο μεταφυσικό πρίσμα. Αν και από όσα καταθέτει, φαίνεται να έχει μπερδέψει λίγο τις επιστήμες... 

«Πιστεύω πολύ στην αστρολογία. Πιστεύω στους εξωγήινους».

Μέχρι να τα ξεμπλέξει η Κέιτι, ας απολαύσουμε το κλιπ που της ταιριάζει και δεν είναι άλλο από το βίντεο του τραγουδιού της με τίτλο «Ε.Τ.»

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Xάλι Μπέρι

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τομ Κρουζ και η πανέμορφη ηθοποιός Χάλι Μπέρι.

Σε συνέντευξή της στο The Ηollywood Reporter η Μπέρι εξέφρασε την άποψή της λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε το μοναδικό είδος που υπάρχει στο αχανές διάστημα. Η διαίσθησή μου λέει ότι δεν είμαστε οι μόνοι που ζουν και επιβιώνουν πάνω σε έναν πλανήτη. Μπορεί να μας πάρει 20 χρόνια να προσεγγίσουμε τις άλλες μορφές ζωής, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι βρίσκονται εκεί έξω».

Η τηλεοπτική σειρά που της ταιριάζει: «Extant» του CBS (ούσα πρωταγωνίστρια)

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Τομ Κρουζ

Ως οπαδός της Σαϊεντολογίας ο Τομ Κρουζ είναι πεπεισμένος και για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ας μην ξεχνάμε ότι μία από τις βασικές πεποιθήσεις της αίρεσης είναι ότι 75 εκατομμύρια χρόνια πριν, ο δικτάτορας της «Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας», Zένου, έστειλε δισεκατομμύρια παγωμένες ψυχές σε διαστημόπλοια προς τις βάσεις ηφαιστείων στη Γη, λόγω του υπερπληθυσμού του πλανήτη του. Όταν ενεργοποιήθηκαν τα ηφαίστεια, οι ψυχές αυτές βρήκαν το «σπίτι» τους σε ανθρώπινα σώματα. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα ο χολιγουντιανός σταρ έκανε σαφείς τις απόψεις του για τους εξωγήινους αναφέροντας: «Πραγματικά είναι τόσο αλαζονικό να πιστεύεις ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν» και συμπλήρωσε: «με εκατομμύρια αστέρια εκεί έξω πιστεύεις ότι εμείς είμαστε τα μόνο όντα σε ολόκληρο το σύμπαν; Όχι, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκεί έξω, απλά εμείς δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Ωστόσο δεν έχω συναντήσει ποτέ εξωγήινο». Ποτέ δεν είναι αργά, ειδικά τώρα που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα για να γυρίσει ταινία με τη βοήθεια του Ίλον Μασκ και της NASA.

Η ταινία που του ταιριάζει: Μα φυσικά, «Ο Πόλεμος των Κόσμων», με πρωταγωνιστή τον ίδιο

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Αριάνα Γκράντε

Πολύ συχνά τα «τιτιβίσματά» της στο Twitter έχουν ως θέμα τους εξωγήινους και τα φαντάσματα.

Ένα από τα tweets του γνωστού ποπ ειδώλου παιδιών και εφήβων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Aυτό τον καιρό ασχολούμαι με τις θεάσεις εξωγήινων και ΑΤΙΑ (γέλια). Αναρωτιέμαι αν το γεγονός ότι πιστεύω σε τέτοιου είδους πράγματα, με κάνει ακόμα μεγαλύτερη σπασίκλα».

Αυτό που αξίζει να γνωρίζετε είναι ότι όταν η Αριάνα Γκράντε δεν τραγουδά και δεν «τιτιβίζει» στο Twitter, φτιάχνει χιουμοριστικά βιντεάκια με θέμα το «Star Wars». 

Προηγούμενο
Επόμενο
1
Ντουέιν Τζόνσον

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι από εκείνους που πείθουν λιγότερο ότι πιστεύουν σε εξωγήινους αλλά κερδίζει μια θέση στη λίστα μας γιατί οφείλουμε να του παραδεχτούμε ότι έχει χιούμορ.

Έτσι, όταν ο «The Rock» του θεάματος ρωτήθηκε για το αν πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής, εκείνος απλώς απάντησε βιαστικά «Ναι, ναι φυσικά».

Όταν του ζητήθηκε και η γνώμη του για το πώς πιστεύει ότι μοιάζουν οι εξωγήινοι και συγκεκριμένα αν είναι μικρόσωμοι ή μεγαλόσωμοι ο Τζόνσον απάντησε περιπαικτικά: «Νομίζω ότι... κυκλοφορούν σε όλα τα μεγέθη. Μάλιστα το μέγεθός τους αυξάνεται όταν πιεις και λίγο!».

H ταινία που του ταιριάζει: Doom

Προηγούμενο