Showbiz
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χρήστος Λούλης: «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους, ανήκω στο 10% των καλύτερων ηθοποιών»

Ο ηθοποιός μίλησε για το επίμαχο σποτ του κορονοϊού, τον Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο υποδύθηκε στην τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά και την πολυσυζητημένη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρεθηκε ο Χρήστος Λούλης και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το επίμαχο σποτ του κορονοϊού, η σχέση με τη σύζυγό του, τον Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο υποδύθηκε στην τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά και την πολυσυζητημένη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας για το πολυσυζητημένο σποτ για τον κορονοϊό που αποσύρθηκε είπε «Δεν θα το ξαναγύριζα γιατί η φάτσα μου έχει γίνει τοξική για κάποιους ανθρώπους. Έχω φάει πολύ βρίσιμο και bullying και από ηθοποιούς και από διάφορους ανθρώπους, γνωστούς και μη. Αν το ξανακάνω θα είναι σαν να πηγαίνω κόντρα. Δεν θα κάτσω να προλογοκρίνω ό,τι διαβάζω για το τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό σε κάθε πυροβολημένο. Συγγνώμη που το λέω έτσι. Θα τρελαθώ».

«Με πήρε ένας φίλος μου και μου είπε ότι όταν το πρωτοείδε δεν το κατάλαβε αλλά του εξήγησε η γυναίκα του γιατί είναι σεξιστικό. Η Έμιλυ μου είπε ότι δεν ήταν καλόγουστο και ήταν πρόχειρο, ήταν κακογραμμένο και ενδεχομένως να έχει δίκιο σε αυτό. Μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Μπορεί ενδεχομένως να έπρεπε να το έκανε ένας ηθοποιός πιο γλυκούλης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που χρωματίζω πολύ έντονα τα πράγματα. Καλώς η Πολιτική Προστασία το απέσυρε. Το αποφάσισε αμέσως. Το σποτ έχει έναν σκοπό, αν δεν το εξυπηρετεί, βγάλτο» τόνισε.

Για το γεγονός ότι πολλοί τον θεωρούν σνομπ είπε «Προσπάθησα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω τον συμπαθητικό, τον εύκολα προσβάσιμο και πιέστηκα πολύ. Καταπίεζα τον χαρακτήρα μου. Έχω σταματήσει να προσπαθώ να με συμπαθήσουν οι άνθρωποι. Δεν προσπαθώ να με συμπαθήσει κανένας».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην επίμαχη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα για την Ζέτα Μακρυπούλια, σε σχέση με το ταλέντο της. «Έχω υπάρξει αλαζόνας. Είχαν δίκιο σε περιπτώσεις όταν αμέσως πήρα θέση για τα πράγματα και άλλους ανθρώπους. Έβαλα εμένα σε ψηλό σκαλοπάτι και όλους τους άλλους χαμηλά. Εννοώ τη Ζέτα. Το μετάνιωσα που το σκέφτηκα γιατί ήταν άδικο και για αυτήν και για εμένα. Είχα ελαφρυντικό γιατί ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά. Είχα δίπλα μου 20χρονα βύσματα και μου την είχε βαρέσει πάρα πολύ άσχημα.. Έδωσα μια συνέντευξη γιατί έπρεπε με έναν τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να μου δώσω πόντους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω. Δεν θα με πείραζε να παίξω στο θέατρο με τη Ζέτα. Άλλα πράγματα θα κοίταζα, το έργο, τον ρόλο» είπε για το γνωστό θέμα.

Τέλος σχολιάσε την συμμετοχή του στην τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύθηκε το Γιάνη Βαρουφάκη. «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους. Πιστεύω ότι ανήκω στο 10% των καλύτερων ηθοποιών. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος που έκανα στην ταινία του Γαβρά. Πιστεύω ότι έκανα πάρα πολύ καλή δουλειά. Δεν το λέω συχνά» δήλωσε.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.