Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο έρωτας φαίνεται ότι γεννήθηκε κάτω από τους φοίνικες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Πολύ κοντά έχουν έρθει δύο πρόσωπα από την ομάδα των Διασήμων του φετινού Survivor! Τόσο κοντά που οι συμπαίκτες τους έχουν ξεκινήσει ήδη τα σενάρια γάμου!

O λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίοι «πιάστηκαν» από την κάμερα να είναι ξαπλωμένοι δίπλα δίπλα και να έχουν ένα τρυφερό τετ α τετ.

Ο Τριαντάφυλλος που λατρεύει να πειράζει τους συμπαίκτες του άρχισε να λέει ότι σύντομα θα γίνει και ο γάμος τους! «Παιδιά, το καλοκαίρι έχουμε γάμο», είπε με την Αγγελική Λάμπρη να τον ρωτάει ποιοι θα παντρευτούν. «Ο Αλέξης με την Ελευθερία», απάντησε ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Τότε οι συμπαίκτες τους τούς ευχήθηκαν «Με το καλό» και ο Περικλής Κονδυλάτος στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα δήλωσε ότι θα τους φτιάξει τις βέρες. Τέλος, ο «γαμπρός» Αλέξης Παππάς δήλωσε ότι θα πάρει τις βέρες τους από τον συμπαίκτη τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA