Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε μια φήμη πως ο Τσακ Νόρις συμμετείχε στις ταραχές στο Καπιτώλιο μετά την κυκλοφορία μιας φωτογραφίας στο twitter ενός άντρα που ομολογουμένως του μοιάζει πολύ ο οποίος ποζάρει με έναν υποστηρικτή του Τραμπ.

Δεδομένου ότι ο Τσακ Νόρις είναι Ρεπουμπλικανός από παλιά και είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η παραφιλολογία ότι ο διάσημος ηθοποιός πήρε μέρος στις ταραχές έξω – και μέσα- στο Καπιτώλιο.

Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστής σε αμέτρητα memes αναγκάστηκε να διαψεύσει επίσημα τις φήμες ότι ήταν παρών στην εισβολή στο Καπιτώλιο την προηγούμενη εβδομάδα με μια ανάρτηση στο Twitter...απολύτως Τσάκ Νόρις.

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σημείωσε «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

https://twitter.com/chucknorris/status/1349130606035177473?ref_src=twsrc^tfw

Προτού ο Νόρις κλείσει το θέμα με μια ανάρτηση που θα έκανε... περήφανο τον Texas ranger «Κορντέλ Γουόκερ», τον χαρακτήρα που υποδυόταν για πολλά χρόνια στη διάσημη σειρά του CBS, ο ατζέντης του είχε διαψεύσει ότι απεικονιζόταν ο πελάτης του στην εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα στον φίλο του και ένα κοπλιμέντο.

Ο Έρικ Κρίτζερ, εκπρόσωπος του 80χρονου ηθοποιού δήλωσε στο περιοδικό People «Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του», παραδεχόμενος μεν ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, όμως σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».

Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε λίγο πριν την βίαιη εισβολή στο κτίριο του Καπιτωλίου, στις 6 Ιανουαρίου, και ο Τσακ Νόρις δεν ήταν παρών, σημείωσε ο εκπρόσωπός του. Την φωτογραφία δημοσίευσε αρχικά ο Matthew Bledsoe, ο άντρας που πόζαρε δίπλα στον υποτιθέμενο ηθοποιό, γράφοντας στη λεζάντα: «Τσακ Νόρις». Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία του Bledsoe έγινε αμέσως viral, διχάζοντας το Twitter σχετικά με το αν ο συγκεκριμένος άντρας ήταν όντως ο Τσακ Νόρις ή απλώς κάποιος σωσίας του.

Την επόμενη φορά που ο Matthew Bledsoe θα τολμήσει να μπλέξει τον Τσακ Νόρις σε σκάνδαλο θα πρέπει να έχει στο μυαλό του «O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ».

https://twitter.com/daniellehuss/status/1348973233324879874?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA