Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποδαρικό στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να αναπτύξει τις ταξιδιωτικές του επιχειρήσεις, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή στις ΗΠΑ, την οικονομική του καταστροφή και πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ξεκινώντας από το μηδέν.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τον αναπάντεχο τρόπο που χρησιμοποίησε για να εδραιωθεί στην ανταγωνιστική αγορά της Αμερικής:

«Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα.

Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Τζάστιν Μπίμπερ γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος. Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος. Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA