Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor έκανε πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου και ήδη έχουν «εισβάλλει» στο reality επιβίωσης τρία νέα πρόσωπα, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ωστόσο, οι προσθήκες στις δύο ομάδες δεν σταματούν εδώ, αφού πριν από λίγη ώρα αναχώρησαν με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου και μία γυναίκα για την ομάδα των μαχητών.

Την αποκάλυψη της τελευταίας στιγμής έκανε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή « Ευτυχείτε». Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τον Ηλία Μπόγδανο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και την νέα μαχήτρια λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον Άγιο Δομίνικο.

Την ομάδα των Διασήμων θα ενισχύσουν ο τραγουδιστής και frontman των inco, Ηλίας Μπόγδανος, που πέρυσι συμμετείχε στο «Your Face Sounds Familiar» και η σχεδιάστρια ρούχων και αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια.

Και οι τρεις πάικτες ήταν κουκουλωμένοι για να μην δίνουν στόχο και απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA