Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα η γνωστή influencer όπως είχε μοιραστεί και με τους φίλους της στο Instagram, είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, παρά τις επικρίσεις που είχε δεχθεί το συγκεκριμένο μέρος επειδή αρκετοί Έλληνες κοσμικοί είχαν αποφασίσει να γιορτάσουν εκεί την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη είχε μοιραστεί και stories από τον τρόπο που περνούσε τις μέρες της στο Ντουμπάι, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε μαζί με τις φίλες της σε κλαμπ που διοργάνωσε ελληνικό γλέντι και διασκέδασε με την ψυχή της, σπάζοντας πιάτα.

Σήμερα λοιπόν και αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έκανε ένα Q&A, απαντώντας στις απορίες των ακολούθων της και αποκαλύπτοντας το ποσό που ξόδεψε.

«Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5.000 ευρώ σύνολο! Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε αν δεν ήμουν Influencer… Κάποια τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα τα καλά μπαρ και εστιατόρια είναι πανάκριβα…».

 

Διαβάστε Ακόμα:

Ταξιδιωτικό γραφείο χρεώνει 45.000 ευρώ για ταξίδι... εμβολιασμού στο Ντουμπάι!

Τούνη για Survivor: Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA