Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ Λόπεζ ανεβάζει συχνά στα social media, φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να προωθήσει τη νέα σειρά καλλυντικών της JLo Glow. Η Λατίνα σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο χωρίς να φορά μακιγιάζ και μοιράστηκε με τους φανς το «μυστικό» της νεότητά της.

«Εντάξει, μόλις έβγαλα τη μάσκα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το πρόσωπό μου» έγραψε η 51χρονη τραγουδίστρια , με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε και δοκιμάζει ένα από τα προϊόντα της.

Τα σχόλια φυσικά ήταν αμέτρητα και αποθεωτικά, ωστόσο μία follower σχολίασε ότι ο μοναδικός λόγος που δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή στο πρόσωπό της, δεν είναι εξαιτίας της μάσκας που παρουσίασε, αλλά επειδή έχει κάνει πάρα πολλά botox.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε: «Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Έχω πει 500 εκατομμύρια φορές ότι δεν έχω κάνει ούτε botox, ούτε κάποια άλλη επέμβαση. Πάρε κι εσύ κάποιο προϊόν JLO Beauty και νιώσε όμορφη!! Και θα σου πω κι ένα άλλο μυστικό: Δοκίμασε να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι πιο θετική και ευγενική και μη ρίχνεις τους άλλους, έτσι θα είσαι πιο όμορφη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA