Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό του Survivor 4, όμως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν κατάφερει να αντιμετωπίσει την πείνα και τις κακουχίες του ριάλιτι, ενώ πολλοί μίλησαν για ένα αυτοάνοσο που την ανάγκασε σε αποχώρηση. Η τροφική δηλητηρίαση, η κλοπή ρυζιού και οι νίκες στα αγωνίσματα σκιαγράφησαν το προφίλ της Κάτιας που ψηφίστηκε πιο δημοφιλής παίκτρια από το τηλεοπτικό κοινό που βλέπει «Survivor».

Σήμα κατατεθέν της ήταν το πείσμα της και η νοοτροπία του νικητή στα αγωνίσματα, ενώ η φωνή της ακουγόταν συνεχώς να εμψυχώνει τους Διάσημους που αγωνίζονταν. H πολυσυζητημένη παίκτρια των Διασήμων, Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «LoveIt» για την αποχώρησή της από το «Survivor 4» τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, ενώ ξεκαθάρισε και τι συμβαίνει με την υγεία της.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έχασα πολλά κιλά, έδωσα το 100% μου από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μου. Γιατί μου έφυγε η ενέργεια πολύ γρήγορα. Το Survivor είναι οξύμωρο να λέγεται "παιχνίδι" γιατί ήταν πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάσαμε. Πραγματικά κοιμόμασταν στο πάτωμα είναι όλα πραγματικά. Στεναχωριέμαι που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω.

Έπεσα από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής πιθανώς έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό για εμένα. Είναι ακραίο να έχεις τέτοια άποψη για κάποιον που τον ξέρεις απειροελάχιστες μέρες. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω τις γυναίκες. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι ακραίο να πεις ότι δεν αγαπάω το γυναικείο φύλο και ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες, και να μείνω εγώ μόνη μου.... είναι λίγο ακραία όλα αυτά».

Τέλος, παραδέχθηκε ότι είχε στρατηγική και είπε: «Κάτι λάθος έκανα τεράστιο για να έχω εννέα άτομα, οχτώ πόσα είναι, στραμμένα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ μία χαρά τα λέγαμε - δεν προλάβαμε να πούμε και πάρα πολλά γιατί ήρθε όταν πήγα πρώτη φορά στην κλινική. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ από το γεγονός ότι ήρθε μία πολύ δυνατή παίκτρια και δεν είχα ποτέ δεν είχα καμία τάση να το παίξω αρχηγός, ποτέ και σε κανέναν. Η κλοπή του ρυζιού ήταν άκρως εγωιστική κίνηση, να μην μοιραστώ κάτι με την ομάδα μου. Το ότι "δωροδόκησα" τον Καλλίδη ήταν βαριά κουβέντα. Ο Πάνος ο Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι πριν λίγο καταρρεύσει το σώμα μου - άλλη μία φορά είχαμε φάει ένα μεσημέρι μαζί - και εκείνος μου ζήτησε να μαγειρέψω το ρύζι. Μου λείπει η καρύδα και ο στίβος μάχης» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA