Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το Twitter είναι σαν ένα πάρτι όπου όλοι φωνάζουν», έγραψε. «Δεν μοιάζει και τόσο με πάρτι. Αντίο προς το παρόν.» Η Χιλάρια Μπόλντγουιν αντιμετώπισε τις κατηγορίες χρηστών των social media και μέσων ενημέρωσης ότι προσποιείται την ισπανική της προφορά και πως δήλωσε ψευδώς ότι είναι γεννημένη στη Μαγιόρκα.

Βίντεο, που την εμφάνιζαν να μιλάει, αλλά και άτομα που ισχυρίστηκαν ότι ήταν συμμαθητές της, αμφισβήτησαν έντονα τον ισχυρισμό της ότι ήρθε στις ΗΠΑ σε ηλικία 19 ετών για να παρακολουθήσει μαθήματα στο κολέγιο.

«Αυτό είναι κάτι που παίρνω πολύ σοβαρά και για όσους ρωτούν θα επαναλάβω την ιστορία μου, όπως έχω κάνει πολλές φορές πριν», είπε σε ένα βίντεο στο λογαριασμό της Instagram. «Γεννήθηκα στη Βοστώνη και μεγάλωσα ξοδεύοντας χρόνο με την οικογένειά μου μεταξύ Μασαχουσέτης και Ισπανίας. Οι γονείς και ο αδελφός μου ζουν στην Ισπανία και επέλεξα να ζήσω εδώ, στις ΗΠΑ.»

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν φάνηκε να υπερασπίζεται τη σύζυγό του σε ένα μακρύ βίντεο που δημοσίευσε στον επαληθευμένο λογαριασμό του Instagram, στον οποίο μίλησε για τα κοινωνικά μέσα. «Υπάρχουν γελοία πράγματα που έχουν ειπωθεί πρόσφατα για τους ανθρώπους που αγαπώ και για τους οποίους νοιάζομαι βαθιά.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστέρας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έχει κάνει «διάλειμμα» από το Twitter. Η τελευταία φορά ήταν το 2017, όταν τα σχόλια που έκανε σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και το κίνημα #MeToo, προκάλεσαν την οργή στα social media και άπειρες οχλήσεις στο προφίλ του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA