Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη, για την πτώχευση και τον «πόλεμο» που δέχθηκε αλλά και για το Ντουμπάι. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν θα ρωτήσει τίποτα για τη Τζένη Μπαλατσινού, καθώς το θεωρεί «χυδαίο».

«Τον τελευταίο καιρό μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας, ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα, ούτε έφερα τον κορονοϊό μέσα σε βαλίτσα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφερθεις σε χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδώσει την τελευταία δεκατία.

«Έκανα το κουνέλι δέκα χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας ήταν η κατάθλιψη» πρόσθεσε. «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος». «Τα σύνορα είναι ανοιχτά για όποιον θέλει να ταξιδέψει ακόμα και για διασκέδαση» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάι ξεκαθαρίζοντας ότι ταξίδεψε για δουλειά ωστόσο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA