Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίπου μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η Κάτια Ταραμπάνκο - η πιο δημοφιλής παίκτρια του «Survivor 4» - εγκαταλείπει το παιχνίδι για λόγους υγείας, το μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Το γνωστό μοντέλο και νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Πέμπτης, ύστερα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο. Η δημοφιλής παίκτρια είπε ότι δεν έχει ακούσει και δεν έχει δει τίποτα από το ριάλιτι και μίλησε ευγενικά στους δημοσιογράφους που την περίμεναν για δηλώσεις. «Είμαι ζωντανή, σύντομα θα πούμε λεπτομέρειες» είπε η Κάτια, που θα πρέπει να τηρήσει την καραντίνα των επτά ημερών λόγω κορονοϊού.

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «LoveIt» για την αποχώρησή της από το «Survivor 4» τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες, ενώ είχε ξεκαθαρίσει και τι συμβαίνει με την υγεία της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA