Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι και την τελευταία στιγμή αποκαλύπτονται νέα πρόσωπα που πρόκειται να ετοιμάσουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα όνομα-έκπληξη της τελευταίας στιγμής είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks 3 και influencer Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία συμφώνησε με την παραγωγή του Survivor. Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ακούγεται πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα μπει στο Survivor 4 και τελικά το μοντέλο πήρε την απόφαση.

Μετά την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου και της Μαριάνθης Καλατζάκη- Κασδαγλή έχουμε να δούμε κι άλλες μια εκ των οποίων θα είναι και αυτή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Μάλιστα, η ίδια έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, το οποίο και χρησιμοποιούσε καθημερινά αφού ήταν μέρος της δουλειάς της κι αυτό λέει πολλά.

Μάλιστα το μοντέλο σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε γονατιστή στο reality επιβίωσης αν της το προτείναν. «Θα πάω με τα τέσσερα στο Survivor. Μου μένει απωθημένο και παράπονο γιατί ήξερα ότι μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα. Επηρεάστηκα από παράγοντες που δεν έπρεπε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA