Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής, σε μία συζήτηση ουσιαστική για τους διάσημους γονείς τους όπως και για τις καριέρες τους στην μουσική αλλά και την τηλεόραση.

Οι δύο φίλοι μοιράστηκαν πολλές από τις ιστορίες που τους συνδέουν, συζήτησαν για τη μόνιμη σύγκριση που δέχονταν στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σε σχέση με τους μπαμπάδες τους αλλά και για τις προτάσεις που δέχονται από την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την εμπειρία που είχε ως παρουσιαστής του Big Brother και πως πήρε την απόφαση να το τολμήσει:

«Όλα ξεκινάνε από την εκπομπή με τα ταξίδια που δεν ήθελα να την κάνω. Όταν μας είπαν ότι πρέπει να λείψουμε δύο μήνες είπε ότι δεν μπορώ να αφήσω τα κοριτσάκια μου. Είπα στην Αντελίνα αν θέλει να πάει. Δουλειά είχα, είχα πολλά live. Το κανάλι επέμεινε γιατί ήθελαν το ζευγάρι. Ο πεθερός μου ήθελε να κρατήσει τα παιδιά παραπάνω από δύο μήνες. Πήγε ανέλπιστα καλά, έπαιξαν πράγματα που δεν περίμενα. Όπως οι καβγάδες που ήταν φυσιολογικό. Αυτό έφερε τις προτάσεις από τα κανάλια, μία ήταν και το Big Brother. Δεν θυμόμουν τι θα πει reality. Ούτε την ύπαρξη του πριν από 20 χρόνια, ούτε πριν από 10. Μου είπαν αν έχω γερό στομάχι. Από τις προτάσεις που είχα ήταν η πιο μακριά από εμένα και την επέλεξα επί τούτου. Είπα να κάνω κάτι που ή θα με καταστρέψει ή θα με φτιάξει. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω.

Έπεσα στα πολύ βαθιά, με συνθήκες κορονοϊού που δεν ευνοεί και έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, αλλά ψυχοφθόρο. Το καλό είναι ότι είχα έναν Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ. Πολλές φορές έστρεψε πάνω του το βλέμμα και με βοηθούσε να κοιμάμαι ήρεμος. Μια δυο φορές με πήρε η μπάλα, αλλά τελικά ό,τι και να κάνεις θα βρουν κάτι να σε κατηγορήσουν».

Από την άλλη, ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει πως έχει ενεργή πρόταση από το Survivor και σκέφτεται αν θα συμμετέχει σε αυτό ή όχι: «Ήμουν αρκετά κοντά για το προηγούμενο. Άρχισα όμως να αγχώνομαι, η κόρη μου ήταν μικρή. Είπα τελικά ότι φοβάμαι να πάω σε αυτό το άγνωστο. Η πρόταση έγινε και φέτος. Κάναμε μια πρώτη κουβέντα, μίλησα με τον Γιώργο Λιανό και μου είπε ότι θα είναι μια εμπειρία. Είναι μια νεκρή περίοδος. Θα πάρεις λεφτά. Μου είπε ότι αν προσέξω πώς θα διαχειριστώ τα νεύρα μου θα περάσω ωραία. Τον εμπιστεύομαι στην κρίση του. Δεν αποκλείεται τίποτα. Μίλησα με τη γυναίκα μου, μου είπε δοκίμασέ το, κάνε το, δες τα όρια σου. Δεν έχω αποφασίσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA