Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη κατέθεσε η Μάρα Δαρμουσλή. Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της, όπως η Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Γερονικολού, η Δαρμουσλή με ανάρτησή της σε Instagram και Facebook αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη όταν ανέβαζαν την παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις», περιγράφοντάς την με τα καλύτερα λόγια. 

Παράλληλα, τονίζει ότι «το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν».

Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο «Άλμα» τη σεζόν 2016-17 και, εκτός της Μάρας Δαρμουσλή, πρωταγωνιστούσε και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία κι εκείνη με τη σειρά της είχε αναφερθεί στις σχέσεις της με τον Κιμούλη.

«Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια «πόρτα», η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα «τα ήθελε και τα ‘παθε».

Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες.

Όσον αφορά τον κ.Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις» ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις. Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν», έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή.

Διαβάστε ακόμα

Κιμούλης για Γερονικολού: Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει κακοποίηση

«Τα είπε όλα ξεκάθαρα...»: Το «καρφί» της Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA