Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό» της Τετάρτης και ενώ προβαλλόταν ένα βίντεο με δηλώσεις της η ηθοποιού και στο οποίο δεν έκανε κάποιο σχόλιο Κακός για τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, η Φαίη Σκορδά εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί η προβολή του και είπε: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις!».

Ελάχιστα λεπτά μετά, η Εβελίνα Παπούλια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό και αρκετά ενοχλημένη είπε απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Η Εβελίνα Παπούλια έκλεισε τονίζοντας πως νοιώθει προσβεβλημένη από την Φαίη Σκορδά και πως δεν πρόκειται να πάει στην εκπομπή να τοποθετηθεί περαιτέρω.

Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια με ανάρτησή της στο Instagram ξεκαθαρίζει τη στάση της κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και παρερμηνεία των δηλώσεων της στο βωμό της τηλεθέασης από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή !! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο !! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα , για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!»

https://www.instagram.com/p/CKix45wlJLj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε Ακόμα:

Μάρα Δαρμουσλή υπέρ Κιμούλη: Είχαμε άψογη συνεργασία

«Τα είπε όλα ξεκάθαρα...»: Το «καρφί» της Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA