Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια πραγματική επική ανάρτηση στην ομάδα του Facebook «Thank you, Next» με αφορμή το φλερτ μιας νεαρής που πήγε κάπως λάθος.

Στις αρχές των 00s τότε που ο νεαρός Γιώργος Τσαλίκης πραγματοποιούσε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, ήταν έτοιμος να υλοποιήσει το πρώτο του βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Με χαλάει». Μάλιστα, ο τραγουδιστής όπως αποκαλύπτει, είχε μόλις κάνει μια από τις παρθενικές του τηλεοπτικές εμφανίσεις στη Ρούλα Κορομηλά.

Τον καιρό εκείνο, όπως περιγράφει ο ίδιος, είχε βρεθεί στην εταιρεία παραγωγής, «Άνωση» και εν αναμονή των ραντεβού του, μια κοπέλα του ζήτησε το τηλέφωνό του για να μιλήσουν για συνεργασία. Όπερ και εγένετο. Εκείνος έδωσε τον αριθμό του και ακολούθησε επικοινωνία με SMS.

Μάλιστα, το πράγμα κλιμακώθηκε με εκείνη να παραδέχεται πως πάντα ήθελε να κάνει κάτι ερωτικής φύσης, με τον... Κουρκούλη.

Όλα τα παρακάτω περιγράφει γλαφυρά ο Γιώργος Τσαλίκης, με ανάρτησή του, που αλλού, στο «Thank you, Next». Και όπως φαίνεται, τελικά...τον χάλασε που τον μπέρδεψαν με τον Νίκο Κουρκούλη!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA