Μενού
  • Α-
  • Α+

Από ότι φαίνεται, η ορκωμοσία Μπάιντεν ανέδειξε ένα fashion icon, τον Μπέρνι Σάντερς και ένα μοντέλο, την Έλα Έμχοφ.

Στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ μπαίνει η θετή κόρη της Καμάρα Χάρις, Έλα Έμχοφ, που τράβηξε την προσοχή ενός πασίγνωστου πρακτορείου μoντέλων.

Η 21χρονη, που επί τους παρόντος είναι φοιτήτρια στο διάσημο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, σπουδάζοντας καλές τέχνες με έμφαση στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, έκλεισε ένα μεγάλο συμβόλαιο με έναν από τα πιο γνωστά πρακτορεία μόντελινγκ στον κόσμο: το IMG Models. Μεταξύ των μοντέλων που εκπροσωπεί είναι οι Ζιζέλ Μπούντχεν, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, η Κάρλι Κλος και πολλές ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CJ1Tk3wlTZs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της IMG Models στους New York Times, «δεν αφορά πλέον το σχήμα, το μέγεθος ή το φύλο». Η Έλλα δείχνει την τάση της εποχής. Αποπνέει ένα αίσθημα χαράς».

Σύμφωνα με τους New York Times, η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις με το nerdy στυλ και τα 18 τατουάζ, τράβηξε την προσοχή του Μπαρτ «από την πρώτη στιγμή» κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το καλοκαίρι. Λίγο αργότερα, οι δυο τους άρχισαν να συζητούν την ιδέα της συμμετοχής της στο πρακτορείο μοντέλων.

https://www.instagram.com/p/B6Te5SNluXk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εξεπλάγην με όλα όσα συνέβησαν με την IMG καθώς δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ως κάποια, όπως πολλά άλλα νεαρά κορίτσια εκεί έξω, είχε προβλήματα αυτοπεποίθησης, είναι πολύ τρομακτικό το να μπαίνεις σε αυτό τον κόσμο που εστιάζει υπερβολικά σε εσένα και το σώμα σου» δήλωσε η Έλλα Έμχοφ στους New York Times.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA