Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τη Sun, η 30χρονη τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 350.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο χρόνο. 

Η αρχή φαίνεται πως έγινε τον Απρίλιο του 2020, όταν η Όρα ταξίδεψε πάνω από 250 χιλιόμετρα από το σπίτι της στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει την καραντίνα με τους φίλους της σε ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, τον Νοέμβριο, αποφάσισε να κάνει ένα μυστικό πάρτι γενεθλίων για να γιορτάσει τα 30ά της γενέθλια, έχοντας καλέσει, μάλιστα, ισάριθμα άτομα. 

Οι φωτογραφίες της Sun έδειχναν τη διάσημη τραγουδίστρια να καταφθάνει στο εστιατόριο μαζί με φίλους της. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν δύο αστυνομικούς να κοιτάζουν μέσα από τα παράθυρα του εστιατορίου και να προσπαθούν να ανοίξουν μια πόρτα ασφαλείας.

Η ίδια τότε κοινοποίησε τη συγγνώμη της, αφού η Sun αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τις παραβιάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο, και μάλιστα η ίδια αποφάσισε εθελοντικά να πληρώσει πρόστιμο ύψους 10.000£.

Στις 21 Νοεμβρίου, ωστόσο, η 30χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε παραβεί για ακόμη μια φορά την καραντίνα για να ταξιδέψει στην Αίγυπτο, έναντι 6ψήφιας αμοιβής, για να εμφανιστεί σε εταιρική εκδήλωση για ιδιωτική εταιρεία.

Σύμπτωση ή όχι, η σταρ υπέστη «πτώση» 362.279 ακολούθων σε τρεις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Στο Instagram έχασε σχεδόν 80.000 άτομα σε ένα μόνο μήνα, με το ποσό να μειώνεται σταθερά σε δεκάδες χιλιάδες μέχρι τον Ιανουάριο.

Αυτόν τον μήνα, επανέκτησε 561 followers, που φέρνει τη συνολική της απώλεια το τελευταίο εξάμηνο στους 203.184.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ρίτα Όρα έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι γενεθλίων με 30 άτομα

Χριστίνα Σαμπανίκου για Κώστα Σπυρόπουλο: Θυμάμαι μια πόρτα να κλειδώνει χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA