Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η Άνα ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία», είπε ένας γνώστης στη Us Weekly πριν από λίγες εβδομάδες.

«Ο Μπεν και η Άνα κινούνταν προς διαφορετικές κατευθύνσεις στη ζωή τους και σταμάτησαν να βλέπονται από κοντά. Η σχέση τους δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει μέσα από τις διαφορές τους και αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους», ανέφερε.

Το ζευγάρι, που συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Deep Water στα τέλη του 2019, ελπίζει να «διατηρήσει ακόμα μια φιλική σχέση», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Ο Μπεν και η Άνα ήταν τόσο κοντά ο ένας στον άλλο», πρόσθεσε η πηγή. «Έχουν τα ζητήματά τους, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διατηρούν καλή σχέση.»

Οι δύο ηθοποιοί επισημοποίησαν τον δεσμό τους στο Instagram τον Απρίλιο του 2020 και φαινόταν να είναι αχώριστοι κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος του κορονοϊού την περσινή άνοιξη.

Ο χωρισμός φάνηκε να παίρνει επίσημο χαρακτήρα, όταν ο γεννημένος στο Μπέρκλεϊ ηθοποιός πέταξε το χαρτόνι που είχε το μέγεθος και τη μορφή της Ντε Άρμας από το σπίτι του.

«H Άνα έχει πολλή θετική ενέργεια. Ο Μπεν ήταν πάντα πολύ χαρούμενος όταν η εκείνη ήταν κοντά. Της αρέσει να παραμείνει υγιής και ενέπνευσε τον Μπεν να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.»

Ο ρόλος της Γκάρνερ

Παρά τον χωρισμό, ο Άφλεκ «έχει δεσμευτεί να επικεντρωθεί στα ευτυχισμένα πράγματα στη ζωή του», συμπεριλαμβανομένων των τριών παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Από την πλευρά της, η Γκάρνερ φαίνεται να είναι πραγματικά αφοσιωμένη στην υποστήριξη του Άφλεκ μετά τον χωρισμό με την Ντε Άρμας, με το περιοδικό OK! να αναφέρει ότι εκείνη «μαζεύει τα κομμάτια» της σπασμένης του καρδιάς.

«Η Τζένιφερ δεν θέλει να επιστρέψει στον Μπεν, αλλά τον αγαπά», είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, που έχουν μαζί τρία ανήλικα παιδιά.

«Δεν έχει πολλούς φίλους και εκείνη αισθάνεται σαν να είναι ο ρόλος της να βοηθήσει. Η Άνα έκανε καλή εντύπωση στη Τζένιφερ και θεωρούσε ότι ο Μπεν είχε βρει κάποιον που θα μπορούσε να μείνει μαζί του. Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Η Τζένιφερ υποστηρίζει την προσπάθειά του να παραμείνει νηφάλιος και θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να μείνει στον σωστό δρόμο.»

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε περισσότερα:

Page Six: Γιατί χώρισαν ο Μπεν Άφλεκ και η Άννα Ντε Άρμας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA