Μενού
  • Α-
  • Α+

Με πολύ άγριες διαθέσεις κατεβαίνουν στον στίβο μάχης για την ασυλία οι ομάδες του Survivor απόψε όπως θα δείτε και στο τρέιλερ. Πλέον, οι σχέσεις ωθούνται στα άκρα και οι κόντρες ανάμεσα από κόκκινους και μπλε εντείνονται.

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι γεγονός. Οι κόκκινοι που κέρδισαν το χθεσινοβραδινό αγώνα επάθλου, νιώθουν έτοιμοι και πιο αποφασισμένοι για τη νίκη. Οι μπλε από την άλλη δεν θέλουν να οδηγηθούν εκ νέου στη διαδικασία ψηφοφορίας και στην επιλογή ενός συμπαίκτη τους. Το τεταμένο κλίμα σε κόκκινους και μπλε δυναμιτίζεται και από τις αντιδράσεις ορισμένων παικτών, οι οποίοι ωθούν τις σχέσεις των δύο ομάδων στα άκρα. Όταν οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού οι μάσκες πέφτουν και οι εκρήξεις είναι προ των πυλών.

Ο Περικλής Κονδυλάτος κάνει λόγο για παίκτες που δεν έχουν συγκροτημένη σκέψη. Ενώ ο Τριαντάφυλλος καταγγέλλει την Άννα-Μαρία ότι τον έβρισε. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν την ψηφοφορία στο συμβούλιο με αφορμή τα όσα ακούγονται για συμπαίκτη του απευθύνεται στους κόκκινους λέγοντάς τους: «Όποιος είναι τόσο μυγιάγγιχτος είναι σε λάθος παιχνίδι, εδώ είμαστε στο Survivor αν δεν το έχετε καταλάβει καλά θα κάνετε να πάτε σπίτι σας». Οι κόκκινοι μένουν άφωνοι και ιδιαίτερα ο νέος παίκτης, ο Ηλίας Μπόγδανος, που δεν καταλαβαίνει τον τρόπο του.

Η Μαριπόζα από την άλλη, σε προσωπική συνέντευξη σχολίασε ότι ο Μπάρτζης έχει εμμονή και είναι ξεροκέφαλος. «Αφού δεν αλλάζει γνώμη να μείνει με αυτή που έχει», υπογράμμισε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν από το τρέιλερ του σημερινού Survivor ότι υπάρχει μεγάλη ένταση και η μάχη δεν θα είναι εύκολη.

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Νέο «πέσιμο» Περικλή σε Τριαντάφυλλο - «Πάει προς τα 50»

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ελευθερία Ελευθερίου;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA