Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχτεί πόλεμο από τραγουδιστή στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της τραγουδίστριας προβλήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και συγκεκριμένα σχολιάστηκε αν την εποχή της δεκαετίας του 90 υπήρχε πόλεμος με κλειστά μικρόφωνα.

Η Έλλη Κοκκίνου λοιπόν δήλωσε αφοπλιστικά «Αυτά υπήρχαν εννοείται, δεν είναι το ίδιο όμως με την σωματική και λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν, και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν κι εμένα και μάλιστα το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι».

Ενώ συμπλήρωσε: «Στεναχωριόμουν κι έλεγα από μέσα μου “εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις; ή εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;” Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά, δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως κακοποίηση. Ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου. Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε ακόμα:

Weeknd : Η εμφάνιση στο Super Bowl, το κοινό με τα χαρτονένια ομοιώματα και οι γάζες στα πρόσωπα των χορευτών

Φουρέιρα: «Καταλαβαίνω γιατί δέχτηκα ρατσισμό- Ένα εκατομμύριο Αλβανοί σε μια χώρα που δεν ήταν έτοιμη...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA