Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από την ζωή στις αρχές του 2020 σε ηλικία μόλις 41 ετών, μετά από την πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον μπασκετικό πλανήτη. Και τα χειρότερα ακολούθησαν όταν η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον πεντάκις πρωταθλητή του ΝΒΑ χάθηκε και η 13 ετών κόρη του, Τζιάννα-Μαρία, αλλά και ακόμη εφτά άτομα, φίλοι του ξεχωριστού θρύλου που μεγαλούργησε με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς αλλά και της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Αν ζούσε σήμερα ο Κόμπι Μπράιαντ σίγουρα θα ήταν περήφανος για την μεγάλη του κόρη του που κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Η Νατάλια Μπράιαντ μόλις υπέγραψε υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων και αυτό σημαίνει ότι σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, που θα κλείσει τα 18, θα είναι η επόμενη superstar της οικογένειας.

Το IMG Models Worldwide ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram σημειώνοντας τα λόγια της νεαρής «Πάντα με ενδιέφερε η μόδα από πολύ μικρή ηλικία. Μου αρέσει η βιομηχανία της μόδας από από τότε που με θυμάμαι ήθελα να γίνω μοντέλο. Έχω πολλά να μάθω αλλά νιώθω ότι αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθω και να εκφραστώ δημιουργικά».

Στη συνέχεια, η Νατάλια ενημέρωσε τους 2,3 εκατομμύρια followers της ότι είναι «κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και είναι τιμή της να είναι μέλος της οικογένειας της IMG». Το πρακτορείο αυτό εκπροσωπεί επίσης τις Ashley Graham, Gigi Hadid και πολλά ακόμα A-list μοντέλα.

https://www.instagram.com/p/CLDSP4EnjKD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA