Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου ενώ συγκεκριμένα στάθηκε στην στάση των γονιών του. Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε στους γονείς του τι του συνέβη ωστόσο δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε. Τα λόγια του αυτά άγγιξαν ιδιαίτερα την τραγουδίστρια η οποία με την ανάρτησή της αναφέρθηκε στην ανάγκη να κινητοποιηθούν τα σχολεία προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό αυτών των παιδιών από το πρώτο λεπτό.

«Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιείς ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις και ότι είσαι μόνος σου στη ζωή», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Στην ανάρτηση της για τον Δημήτρη Μοθωναίο, η Καίτης Γαρμπή έγραψε χαρακτηριστικά «Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου», έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Αραβή για Χαϊκάλη: Μου τηλεφωνούσε λέγοντας ότι αυτοϊκανοποιείται

Νέα καταγγελία από την τραγουδίστρια Εύη Καπάταη για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη: «Με έπιασε από το μπλουζάκι...»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA